Libnet.ro
UNICEF

01:05

Selly, surpriza de proportii din partea iubitei lui. Ce note a luat Smaranda la Bacalaureat 2020 si cu cat l-a intrecut pe celebrul vlogger (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Selly, surpriza de proportii din partea iubitei lui. Ce note a luat Smaranda la Bacalaureat 2020 si cu cat l-a intrecut pe celebrul vlogger (GALERIE FOTO)

Vloggerul Selly si iubita lui Smaranda au sustinut in urma cu o saptamana examenul de Bacalaureat la Craiova. Cum artazi s-au afisat rezultatele pentru elevii care au terminat clasele a XII-a, Selly a tinut. continuă pe B1

Costel Alexe, candidatul la CJ Iasi din partea PNL, afirma ca primarii social-democrati vor sa treaca la PNL. PSD-istii il fac mincinos

Costel Alexe, ministrul Mediului si candidatul la Consiliul Judetean Iasi din partea PNL, sustine ca primarii PSD din Moldova vor sa treaca la PNL. PSD-istii din Iasi il fac insa mincinos si spun ca Alexe n-a realizat niciun proiect.

Macron accepta invitatia in Rusia din partea lui Putin

Presedintele francez Emmanuel Macron a acceptat o invitatie din partea presedintelui rus Vladimir Putin de a efectua o vizita in Rusia, pana la sfarsitul anului, a anuntat presedintia franceza, in urma unei videoconferinte intre cei doi.

Surpriza de proportii! Un actor super celebru s-a inscris in PNL. Va candida la primarie din partea liberalilor

Actorul Claudiu Bleont va candida pentru postul de primar al comunei Belis si are sustinerea PNL! Potrivit deputatul liberal Ovidiu Raetchi, Claudiu Bleont este un proiect important pentru partid. Raetchi ii ironizeaza cu acesta ocazie pe adversatii din PSD, afirmand ca actorul proaspat intrat in politica a jucat in mai multe piese de Shakespeare decat anii de facultate pe bune pe care ii are toata conducerea PSD la un loc.

Franta: Cincizeci de plangeri din partea diasporei cecene impotriva unui primar

Aproximativ cincizeci de plangeri pentru instigare la ura au fost depuse de diaspora cecena impotriva primarului din Nisa sud-estul Frantei), indignata de compararea comunitatii cecene oneste cu traficantii de droguri, dupa actele de violenta care au avut loc in oras, potrivit AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )