Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vloggerul SELLY, noua vedeta PRO TV? Ce SUPER SHOW va prezenta! Vestea care A ZGUDUIT lumea televiziunii (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Vloggerul SELLY, noua vedeta PRO TV? Ce SUPER SHOW va prezenta! Vestea care A ZGUDUIT lumea televiziunii (FOTO, VIDEO)

O noua emisiune va debuta curand la Pro Tv! The Masked Singer este o emisiune foarte populara in peste 25 tari de pe cinci continente 12 vedete vor intra intr-o competitie muzicala purtand. continuă pe B1

Jorge, contract fabulos cu PRO TV! Ce emisiune va prezenta artistul. Este prima oara cand se face asta in Romania

Cantaretul Jorge a pus mana pe un contract fabulous cu PRO TV. Emisiunea pe care o va prezenta este un format original lansat in Coreea de Sud si e prima oara cand se face asta in Romania. Ce emisiune va prezenta Jorge la PRO TV? Jorge va prezenta Masked Singer Romania, competitie muzicala in care .

Lacrimi de fericire la Romanii au Talent. Ce se intampla acum pe Pro TV LIVE TEXT

Vineri seara, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV aduce in casele romanilor o noua editie spectaculoasa a show-ului devenit deja traditional inaintea weekend-ului. Asa cum probabil ati ghicit deja, este vorba despreRomanii au Talent, emisiunea in care cei mai talentati concurenti se intrec pentru a-i cuceri pe telespectatori, dar si pentru a pleca .

Cine va prezenta noul show de la Pro TV, Masked Singer Romania FOTO

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine va prezenta noul show al postului, Masked Singer, cu Inna, Horia Brenciu, Ana morodan si Codin Maticiuc.

Blestemul castigatorilor de la Romanii au Talent. Ce s-a ales de viata lor si de banii castigati, dupa ce au stralucit la PRO TV

Emisiunea de televiziune Romanii au Talent a debutat pe PRO TV, in februarie 2011. Prima emisiune a stabilit un record in domeniul show-urilor de divertisment din Romania, peste 4 milioane de telespectatori din intreaga tara urmarind emisiunea. Pe langa umor, emisiunea mangaie si sentimentalul, majoritatea concurentilor care pasesc pe scena talentelor avand povesti impresionate. De .

Cine sunt cei patru detectivi de la Masked Singer Romania, noua emisiune cu masti de la Pro TV FOTO

Reprezentantii Pro TV au anuntat cine sunt cei patru detectivi care vor incerca sa descopere cine se ascunde sub mastile de la Masked Singer Romania.

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV Editia de miercuri, 26 februarie

PRO TV pregateste o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor sa-si dezvolte afacerile existente, trebuie sa pregateasca un plan pe care sa-l sustina in fata unui grup de potentiali investitori, .

Cu ce se ocupa George Buhnici, dupa plecarea de la PRO TV. Care a fost momentul de cotitura al carierei sale

Unul din cei mai cunoscuti jurnalisti, George Buhnici, a socat ppublicul atunci cand s-a aflat ca a plecat din PRO TV, dupa ce cativa ani a fost prezentatorul emisiunii si rubricii matinale, I Like IT. Cu ce se ocupa George Buhnici, dupa plecarea de la PRO TV Fostul reporter al Stirilor Pro TV a venit .

Un senator american cere investigarea tranzactiei prin care proprietarul PRO TV a fost cumparat de Petr Kellner: Submineaza interesele SUA. El si companiile sale au sprijinit activitatile maligne ale Chinei

Senatorul american Marco Rubio a cerut autoritatilor americane sa investigheze vanzarea Central European Media Enterprises, proprietarul PRO TV, catre PPF, grupul detinut de miliardarul ceh Petr Kellner, pe motiv.

Un senator american cere examinarea tranzactiei prin care Petr Kellner a cumparat PRO TV

Senatorul republican Marco Rubio a cerut autoritatilor de la Washington sa examineze tranzactia prin care cel mai bogat om de afaceri din Cehia, Petr Kellner, a cumparat grupul Central European Media Enterprises CME), care detine PRO TV, sustinand ca afecteaza interesele SUA in Europa Centrala si de Est, prin prisma unor presupuse legaturi ale miliardarului ceh cu China si Huawei, conform Profit. ro.

Vanzarea Pro TV catre miliardarul ceh Petr Kellner, contestata. Un senator american cere examinarea tranzactiei: Afecteaza interesele SUA

Senatorul republican Marco Rubio a cerut autoritatilor de la Washington sa examineze tranzactia prin care cel mai bogat om de afaceri din Cehia, Petr Kellner, a cumparat grupul Central European Media Enterprises CME), care detine Pro TV, sustinand ca afecteaza interesele SUA, scrie News. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )