Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP italian de la Mihai Voropchievici. Viitorul suna bine pentru acesti nativi

B1 B1,
HOROSCOP italian de la Mihai Voropchievici. Viitorul suna bine pentru acesti nativi

Horoscop 2020 Mihai Voropchievici, realizat de numerolog la Antena 3. Previziunile au fost facute pe baza zodiacului italian. Alege grupa de care apartii in functie de data nasterii. Horoscopul. continuă pe B1

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu a intrat sub protectie divina

Ce iti rezerva horoscopul runelor in perioada urmatoare? Daca te-ai nascut in zodia Leu sau esti alt semn de foc, atunci trebuie sa stii ca vei avea parte de protectie divina. Lucrurile vor merge ca unse pentru tine, in special in dragoste si in plan profesional.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Gemenii primesc un cadou special, Leii sunt sub protectie divina

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 13-19 ianuarie 2020.

HOROSCOP. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Sagetator

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit luni, la Magia zilei, de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Sagetator.

HOROSCOP. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Scorpion

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre caracteristicile zodiei Scorpion.

HOROSCOPUL egiptean al sufletului, cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse tainele horoscopului egiptean al sufletului.

HOROSCOPUL lui Mihai Voropchievici. Care este partenerul IDEAL in functie de ZODIA TA!

Crezi ca ti-ai gasit partenerul ideal? Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse cum trebuie sa arate relatia perfecta pentru fiecare zodie: ARSENIE BOCA,.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 IANUARIE. Fecioarele sunt pregatite pentru o seara romantica, Scorpionii trebuie sa fie deschisi cu persoana iubita

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 11 IANUARIE 2020. Dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari: Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare. Deseori subita, imprevizibila, acel tip de schimbare dupa care ceva nu va mai fi la fel!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )