Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOPUL pentru ANUL 2020: PREVIZIUNI facute de MIHAI VOROPCHIEVICI pentru fiecare zodie. EI SUNT GHINIONISTII ZODIACULUI

B1 B1,
HOROSCOPUL pentru ANUL 2020: PREVIZIUNI facute de MIHAI VOROPCHIEVICI pentru fiecare zodie. EI SUNT GHINIONISTII ZODIACULUI

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat principalele previziuni pentru anul 2020, pentru fiecare zodie in parte. Potrivit numerologului, se anunta un an de austeritate in care trebuie sa fim foarte. continuă pe B1

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020. Ce ZODII se vor imbogati si CINE VA AVEA PROBLEME de SANATATE

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2020.

HOROSCOPUL lui Mihai Voropchievici. Care este partenerul IDEAL in functie de ZODIA TA!

Crezi ca ti-ai gasit partenerul ideal? Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse cum trebuie sa arate relatia perfecta pentru fiecare zodie: ARSENIE BOCA,.

HOROSCOP. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Sagetator

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit luni, la Magia zilei, de la Antena 3, despre cele mai importante caracteristici ale nativilor din zodia Sagetator.

HOROSCOP. Magia zilei cu Mihai Voropchievici. Caracteristicile zodiei Scorpion

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre caracteristicile zodiei Scorpion.

Cati bani vor Finantele sa imprumute in anul 2020: 86,9 miliarde lei, pentru finantarea deficitului si a datoriei

In anul 2020 necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de cca 86,9 miliarde lei, determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de 3,6% din PIB cca 40,6 miliarde lei), precum si de volumul datoriei de refinantat in anul 2020, in suma de cca 46,3 miliarde lei, arata programul indicativ de emisiuni de titluri de stat aferent anului 2020, publicat de Ministerul Finantelor.

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti - Ministrul Transporturilor. Ce spune despre finantarea europeana pentru proiect

Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti, spune Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Pe lotul 1 se va emite autorizatia de construire, pe lotul 5 se va desemna castigatorul licitatiei, lotul 4 are documentatia in evaluare, pe lotul 3 se asteapta urcarea documentatiei in SICAP, iar lotul 2 va fi scos la licitatie, spune Bode. Cat priveste solicitarea Comisiei Europene de clarificari ce tin de mediu, Bode spune ca Romania va raspunde pana pe 31 ianuarie.

Bode: Anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu - Pitesti. Vom primi finantarea europeana

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a informat luni ca s-a format deja un grup de lucru pentru intocmirea unui raspuns pe care-l va trimite Comisiei Europene, dand asigurari ca finantarea va fi facuta si ca anul 2020 va fi un an cu santier deschis pe Autostrada Sibiu-Pitesti.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu a intrat sub protectie divina

Ce iti rezerva horoscopul runelor in perioada urmatoare? Daca te-ai nascut in zodia Leu sau esti alt semn de foc, atunci trebuie sa stii ca vei avea parte de protectie divina. Lucrurile vor merge ca unse pentru tine, in special in dragoste si in plan profesional.

Anul 2020 debuteaza cu o premiera in activitatea ANPC

Consiliul Consultativ pentru protectia consumatorilor s-a intrunit, miercuri, in prima sedinta de lucru, marcand astfel o premiera pentru activitatea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, care in cei 28 de ani de functionare nu a reusit sa materializeze demersurile necesare pentru infiintarea acestui organism consultativ.

Anul 2020 aduce schimbari majore in vietile zodiilor: Dragoste impartasita, relatii reusite, schimbari benefice

Berbec Nativul Berbec se asteapta la mai mult de la partenerul de viata, in 2020. ii cresc mult asteptarile, iar multi vor fi dezamagiti. Pentru nativii singuri se anunta vremuri bune. Acestia au sanse.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )