Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! ZODIILE cu mare NOROC la LOTO 649! Runele NU mint. NUMERELE castigatoare

B1 B1,
Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL! ZODIILE cu mare NOROC la LOTO 649! Runele NU mint. NUMERELE castigatoare

Astazi va avea loc o noua extragere la LOTO 649. Mihai Voropchievici a analizat toate zodiile, in urma cu mai mult timp,si a ajuns la concluzia ca acestea au cel mai mare lipici la bani. Daca sunteti. continuă pe B1

Mihai Voropchievici: ZODIA cu SANSE URIASE la LOTO 649! VEZI NUMERELE CASTIGATOARE care iti vor aduce MILIOANELE

Mihai Voropchievici a facut o analiza a zodiilor si a aflat cel mai ascuns secret! Acestea sunt zodiile cu sanse uriase de castig la LOTO! Ei sunt norocosii zodiacului, cu mare lipici la bani! NU E GLUMA!.

Amenzi usturatoare! Politia Romana a facut anuntul

Sanctiunile cresc din ce in ce mai mult, conform noilor modificari facute in ultimul timp. Politia Romana nu se lasa si aplica amenzi usturatoare pentru cetatenii romani. Pana la ce suma au ajuns sanctiunile? Amenzi usturatoare! Politia romana a facut public anuntul pe pagina de socializare Facebook, acesta are scopul de informa cetatenii romani cu .

De ce boala sufera Elton John. A parasit scena cu ochii in lacrimi, dupa ce a facut anuntul

Dupa ce nu a mai putut sa cante, Elton John a parasit scena cu ochii in lacrimi. in urma unui anunt facut pe perioada concertului, artistul a dezvaluit de ce boala suferea. De ce boala sufera Elton John. A parasit scena cu ochii in lacrimi, dupa ce a facut anuntul Elthon John, cantaretul in varsta .

Ce se intampla cu vremea in martie 2020. Cu ce temperaturi vine primavara. Meteorologii au facut anuntul

Conform datelor ANM, de miercuri, 19 februarie 2020, meteorologii anunta ca se strica vremea. Temperaturile din acest inceput de saptamana au fost chiar si cu 10 grade mai mari decat valorile normale lunii februarie si multi bucuresteni au iesit la promenada, cu ochelarii de soare. Ce se intampla cu vremea in martie 2020 in ultima .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )