Libnet.ro
UNICEF

21:47

Bloggeritele care s-au imbracat cel mai bine la London Fashion Week

ADPM ADPM,
Bloggeritele care s-au imbracat cel mai bine la London Fashion Week

Bloggeritele invitate la show-urile de la London Fashion Week au facut spectacol pe strada, prin tinutele vestimentare abordate. Iata cum s-au imbracat! . continuă pe ADPM

De ce trebuie sa ai mereu bicarbonat de sodiu in casa. Ai cinci motive intemeiate, al treilea este cel mai important

Unele gospodine iubesc sa foloseasca bicarbonatul de sodiu la diverse copturi, in loc de drojdia uscata care este acum, altele al aleg atunci cand vine vorba e curatenia prin casa. Iata adevaratele motive pentru care este bine sa ai la indemana bicarbonatul de sodiu! De asemenea, este o varianta ieftina, eficienta si la indemana oricui.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 SEPTEMBRIE SIF Moldova - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF Moldova SIF2) au avansat cu 4,45%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 septembrie, reprezentand titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicilor BET-FI si BET-XT, care au inregistrat aprecieri, in perioada analizata, spre deosebire de referinta pietei, indicele BET.

Basescu: Pactul lui Dancila e cel mai fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Degeaba ai salariu mai mare daca te duci in spital si mori

Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dancila pentru ca ar insemna o urcare in barca guvernului PSD. Acesta a precizat ca pactul e cel mai mare fals pe care l-a vazut pus pe hartie.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

Explozie la un laborator de cercetare din Rusia, cel mai periculos loc de pe pamant. Aici, se pastreaza virusi de variola, Ebola si HIV

O noua explozie in Rusia! De data aceasta, incidentul s-a petrecut la unul dintre cele mai periculoase locuri de pe Pamant, unde se pastreaza virusi precum: variola, Ebola si HIV. Care a fost cauza si care sunt primele declaratii ale conducerii incintei? Eexplozie la un laborator de cercetare din Rusia? O explozie s-a produs luni .

Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei. Dinca a iesit din arest spre locul crimelor

Cazul Caracal a ajuns in punctul cel mai complicat al anchetei. Gheorghe Dinca a iesit din Arestul Central al Politiei Capitalei, iar zilele urmatoare se va indrepta spre locul crimelor. Cazul Caracal, in punctul cel mai complicat al anchetei Surse judiciare au declarat, sambata, 14 septembrie, ca Dinca a fost mutat din Arestul Central al .

Numarul de migranti in insulele elene, cel mai ridicat dupa 2016

Peste 26. 000 de migranti se afla in insulele grecesti din Marea Egee, cel mai mare numar dupa acordu.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

Doliu in presa! A murit Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania

Este doliu in presa!Florin Silviu Ursulescu, cel mai important cronicar de muzica rock si folk din Romania si fratele lui Octavian Ursulescu, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Florin-Silviu.

Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas

Adelina Pestritu, de la cariera artistica inceputa ca dansatoare intr-un club faimos din Ibiza, la femeie de afaceri. Vedeta isi deschide magazin cu bijuterii de lux. Cat costa cel mai scump ceas? Adelina Pestritu isi deschide magazin cu bijuterii de lux Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din tara noastra, iar conturile .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )