Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai bune aparitii de street style de la New York Fashion Week

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda. continuă pe ADPM

Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit

Tinerii sub 22 de ani, adica Generatia Z, sunt pe cale sa intre in campul muncii, iar unele orase sunt mai bine pregatite decat altele sa ii primeasca si sa ii integreze. Londra este orasul cel mai potrivit pentru ei, in timp ce Bucurestiul ocupa un loc rusinos, arata un studiu realizat la nivel mondial.

Ce genti WOW au fost prezentate la New York Fashion Week

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti prezentate la New York Fashion Week.

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane.

VIDEO Nadia Comaneci a facut senzatie la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat si a fost intampinata cu urale: ce tinute a prezentat gimnasta

Gimnasta Nadia Comaneci, in varsta de 57 de ani, a fost aplaudata si ovationata la Saptamana Modei de la New York, unde a defilat in scop caritabil.

Mitrita a marcat un nou gol pentru New York City

Internationalul roman Alexandru Mitrita a marcat al optulea sau gol pentru New York City FC in Liga .

VIDEO Alexandru Mitrita, inca un gol spectaculos pentru New York City in MLS

Alexandru Mitrita si-a trecut in palmares golul cu numarul opt pentru cei de la New York City FC. Internationalul roman a punctat dintr-o lovitura libera in remiza, scor 1-1, de pe propriul teren cu Toronto FC.

Cum arata sicum functioneaza capcana cu care autoritatile din New York spera sa scape de infestatia de sobolani (FOTO)

Autoritatile din New York au propus o masura radicala pentru a scapa de infestatia de sobolani din unele zone ale orasului: inecarea loc cu alcool in capcane special concepute, relateaza CNN. Denumita.

Cu ei ai viata grea! Cele mai geloase zodii din horoscop

Gelozia este un sentiment raspandit, pe care l-am experimentat cu totii macar o data, fie si numai in copilarie. Daca este sau nu o dovada de iubire nu putem spune. Cert este ca unele persoane sunt mai geloase decat altele, iar zodia joaca si aici un rol important. Patru nativi sunt in stare sa muntii din loc atunci cand vine vorba despre persoana iubita, iar viata langa ei nu e deloc usoara. Iata care sunt cele mai geloase zodii.

Topul celor mai bune destintii turistice de pe glob. Pe ce loc se situeaza Romania

Romania este la mijlocul clasamentului in topul celor mai bune destinatii turistice de pe glob, conform celui mai recent studiu realizat de Forumul Economic Mondial. Semn ca tara noastra mai are multe de pus la.

Topul celor mai bune destinatii turistice de pe glob. Pe ce loc se situeaza Romania

Romania este la mijlocul clasamentului in topul celor mai bune destinatii turistice de pe glob, conform celui mai recent studiu realizat de Forumul Economic Mondial. Semn ca tara noastra mai are multe de pus la.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )