Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

ADPM ADPM,
Cele mai ciudate haine prezentate la London Fashion Week

In cadrul festivalului de moda London Fashion Week au fost prezentate colectii extrem de interesante, cu piese vestimentare cat se poate de ciudate, realizate mari designeri. Iata aici doar cateva exemple. continuă pe ADPM

Bloggeritele care s-au imbracat cel mai bine la London Fashion Week

Bloggeritele invitate la show-urile de la London Fashion Week au facut spectacol pe strada, prin tinutele vestimentare abordate. Iata cum s-au imbracat! .

Cum a fost la show-ul de moda al Victoriei Beckham de la London Fashion Week!

Victoria Beckham si-a prezentat colectia de primavaravara 2020 in cadrul London Fashion Week, iar evenimentul nu a fost nici pe departe unul de trecut cu vederea! .

Avem cele mai mari decalaje din UE intre veniturile mari si cele mici

Tara noastra inregistreaza cele mai mari decalaje din Uniunea Europeana intre veniturile mari si cele mici, in conditiile in care veniturile celor mai bogati 10% dintre romani sunt de aproape 6 ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, potrivit unui infografic Monitorul Social, un proiect al Friedrich-Ebert-Stiftung Romania.

Madalin Ionescu, strigat de disperare in miez de noapte:A fost una dintre cele mai dificile din viata mea.ii cer iertare Cristinei - Incredibil ce a putut face prezentatorul tv

Madalin Ionescu a rabufnit in miez de noapte. Celebrul prezentator tv a scris un mesaj pe Facebook care i-a bulversat pe fanii acestuia. Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de.

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

Bancuri cu personalitati. Ce spune Charlie Chaplin cand este intrebat care femei sunt cele mai fidele

Comportamentul personalitatilor constituie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre acestea.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profu de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )