Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai cool fashioniste de la Paris Fashion Week 2020. Cum au aparut pe strada in ploaie!

ADPM ADPM,
Cele mai cool fashioniste de la Paris Fashion Week 2020. Cum au aparut pe strada in ploaie!

Moda nu tine cont de conditiile meteo! Iar atunci cand participi la un eveniment precum Paris Fashion Week, chiar daca ploua torential, defilezi frumos in cele mai cool haine de parca soarele ar straluci pe cer! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

Prezentarea celebrului brand de nisa Comme des Garcons a fost catalogata drept cea mai ciudata din cadrul Paris Fashion Week 2020! Iata de ce! .

A venit Apocalipsa la Paris Fashion Week. Urmareste show-ul Balenciaga!

In cea de-a sasea zi a Paris Fashion Week 2020, celebrul brand Balenciaga a pus in scena un show ce aduce mai degraba cu Apocalipsa decat cu o prezentare de moda clasica! .

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si.

Planul la zi pentru autostrada Sibiu - Pitesti, dezastru cu premeditare. Tronsoanele cele mai grele, licitate in baza unor studii incomplete, criticate de expertii europeni Cum justifica CNAIR si ce probleme a identificat un geolog

O mare parte din sectiunile montane din autostrada A1 Sibiu - Pitesti, practic zonele cele mai grele, vor fi scoase la licitatie, cu toate ca vechile studii nu au fost refacute, iar forajele geotehnice cerute de expertii europeni lipsesc aproape cu desavarsire. CNAIR sustine insa ca are o analiza noua realizata de BEI, care ii sprijina, dar noi informatii indica de fapt ca aceasta a vizat doar tunelurile, nu intregul traseu. in schimb, expertii critica lipsa forajelor geotehnice, iar intr-un caz chiar discrepanta majora intre un foraj vechi si unul realizat recent in acelasi punct. Riscurile sa ne ducem in 20 de ani in ritmul asta sunt foarte mari. Daca nu e studiata cum trebuie, autostrada nu se va face, avertizeaza expertii.

Utile: Cele mai periculoase 10 obiceiuri care iti distrug rinichii; Ce drepturi ai cand faci cumparaturi online; Metoda prin care ai putea adormi in numai 60 de secunde daca ai probleme cu somnul

Medic: Donarea de sange scade riscul de infarct si accident vascular cerebral. Dr. Doina Gosa: Donarea de sange are beneficii certe, cum ar fi: monitorizarea starii. Ce simptome apar in toate tipurile de cancer si sunt adesea ignorate. Scadere in greutate inexplicabila :cele mai multe persoane cu cancer vor pierde in greutate.

Cele mai scurte casnicii din showbiz. Andreea Balan nu este singura vedeta ghinionista in dragoste

Mariajul a devenit un chin in zilele noastre. Majoritatea oamenilor aleg sa nu se mai incurce cu actele, dat fiind faptul ca scanteia ori se duce in scurt timp ori pretentiile sunt absurde si nu mai exista dorinta de a lupta pentru iubire. Acest lucru a fost simtit si de vedetele de la noi. Care .

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie? Oaierless

Pe seama ciobanilor, care isi petrec mult timp pe munte, departe de lumea satului, s-au facut intotdeauna glume. Adevarul va propune astazi o selectie cu cele mai bune bancuri pe aceasta tema.

Apartamentele au inceput sa se scumpeasca. Cat costa metrul patrat in cele mai mari orase

Apartamentele au inceput sa se scumpeasca usor inca din prima luna a anului 2020, trend continuat insa intr-un mod ceva mai accentuat in luna februarie, sustin specialistii din piata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )