Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

ADPM ADPM,
Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane. continuă pe ADPM

Vedetele au luat cu asalt New York Fashion Week. Cum s-au imbracat!

La prezentarile de moda din cadrul New York Fashion Week, dar si la petrecerile din cadrul acestui eveniment important, au luat parte, pe langa stilisti, bloggeri si editori de moda, vedete cunoscute din showbiz-ul international. Iata cum au ales sa se imbrace la aceste evenimente.

Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale si au facut valuri pe retelele sociale. Niciuna dintre ele nu este insa la fel de speciala precum cele de mai jos. Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legatura cu unicitatea .

Simona Halep a fost celebrata in Times Square, New York si Leicester Square, Londra!

Pe site-ul WTA se deruleaza o campanie de marketing, extrem de inspirat denumita, ItTakes, menita sa sublinieze principalele calitati care le-au propulsat in varful ierarhiei mondiale pe cele mai mari jucatoare de tenis ale momentului.

SUA: Razboi impotriva sobolanilor in New York

New York a dezvaluit ea mai recenta arma in lupta cu sobolanii din tunelurile de metrou care cauta r.

Cum arata sicum functioneaza capcana cu care autoritatile din New York spera sa scape de infestatia de sobolani (FOTO)

Autoritatile din New York au propus o masura radicala pentru a scapa de infestatia de sobolani din unele zone ale orasului: inecarea loc cu alcool in capcane special concepute, relateaza CNN. Denumita.

Razboiul orasului New York cu sobolanii. Primaria a gasit solutia va ineca animalele in alcool

In cadrul unei conferinte de presa, Eric Adams, administratorul zonei Brooklyn, a prezentat o noua inventie care ar putea rezolva problema istorica a orasului New York cu invaziile de sobolani, scrie CNN.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

Ministrul Sorina Pintea, dupa o vizita la spitalul din Sighetu Marmatiei: La Sectia de Psihiatrie sunt cele mai proaste conditii!

Dupa ce reprezentantii Centrului de Resurse Juridice au prezentat conditiile improprii in care sunt ingrijiti bolnavii internati la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut luni, 9 septembrie, o vizita la unitatea medicala. Concluzia vizitei a fost una transanta, cele mai proaste conditii de spitalizare pentru bolnavii psihici sunt la Sighetu Marmatiei.

Stirile ProTV: Tara din Europa care va fi lovita de una dintre cele mai dure ierni din ultimii 30 de ani

Meteorologii britanici anunta una dintre cele mai severe ierni din ultimii 30 de ani, avertizand ca tara va fi lovita din nou de fenomenul asa-numit Bestia din Est.

Rusii voteaza duminica in alegeri regionale, dupa cele mai ample proteste din ultimii ani

Locuitorii Moscovei voteaza duminica in unele dintre cele mai urmarite alegeri regionale din Rusia d.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )