Libnet.ro
UNICEF

14:15

Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

ADPM ADPM,
Comme des Garcons, cea mai ciudata prezentare de la Paris Fashion Week?

Prezentarea celebrului brand de nisa Comme des Garcons a fost catalogata drept cea mai ciudata din cadrul Paris Fashion Week 2020! Iata de ce! . continuă pe ADPM

Ar putea fi cea mai ciudata relatie de prietenie: ce leaga un urs, un leu si un tigru

La prima vedere, toate animalele sunt la fel, au un comportament similar cand fac parte din aceeasi specie si ajung sa se agreseze cand apartin unor specii diferite. Exista insa si exceptii de la aceasta regula. Un leu, un urs si un tigru ar avea mari sanse sa fie dusmani de moarte in salbaticie. Toate .

CORONAVIRUS. Pietele de capital au suferit cea mai neagra saptamana de la criza din 2008. Indicele Dow Jones, cea mai puternica scadere din istorie

Pietele financiare globale au suferit joi a sasea zi de pierderi consecutive pe fondul temerilor ca raspandirea coronavirusului va influenta economia globala. in SUA, Dow Jones a inregistrat cea mai puternic.

Descoperire uimitoare: cea mai intensa explozie din spatiu de la Big Bang

Astronomii au descoperit recent cea mai intensa explozie observata in spatiul cosmic din ultimii 13,8 miliarde de ani, de la Big Bang. Cercetatorii sunt de parere ca emisia uriasa de energie.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca. Are 23 de ani si i-a uluit pe nemti cu aptitudinile ei VIDEO

Visul oricarui barbat macho e acela de a conduce un mastodont de camion de 40 de tone, de preferat Volvo, dar ce te faci cand visul iti este furat de o tanara domnisoara de 23 de ani ? Cea mai frumoasa soferita de TIR din Germania este romanca Nu, nu am gresit nici titlul articolului .

Cum a ajuns Ndrangheta cea mai puternica organizatie criminala din lume

Mafia calabreza a devenit organizatia criminala cea mai puternica, mai bogata si mai ramificata din lume, controland cea mai mare parte a traficului mondial de droguri dure si spaland bani pe toate continentele.

Apelul conducerii R. Moldova: Evenimentele tragice din 1992 cea mai trista fila din istorie

Evenimentele tragice din 1992, relative la conflictul transnistrean, au constituit cea mai obscura si trista fila din istoria moderna a tarii. Consecintele acelor confruntari armate se mai fac inca resimtite in societatea moldoveneasca, avand un impact vizibil asupra vietii politice si socioeconomice a intregii tari.

La 91 de ani, iti ofera cea mai importanta lectie de viata: secretul unui batran, devenit viral

Cei mai multi batrani sunt lipsiti de energie, perpetuu obositi si demoralizati atunci cand trebuie sa faca ceva. Un domn in vasta de 91 de ani ne arata insa ca se poate si altfel. in functie de modul in care iti traiesti viata, de tabieturile tale si de entuziasmul pe care il ai pentru diverse .

Un caine pentru sufletul tau: cea mai neobisnuita practica din industria hoteliera iti face viata frumoasa

In cazul in care obisnuiesti sa calatoresti prin lume si nu o faci pentru distractie sau impreuna cu cineva drag, singuratatea poate deveni coplesitoare. Solutia la problema s-ar putea afla in animale de companie. La nivel global, numarul cainilor fara stapan este incomensurabil. Mai grav decat atat este faptul cei mai multi dintre ei isi .

Pro TV, de sapte ori peste Antena 1 in audiente: cati oameni s-au uitat la cea mai recenta editie Romanii au talent

In editia din 28 febuarie, emisiunea Romanii au talent a inregistrat cu cea mai recenta editie cele mai bune audiente din sezon aproape 3 milioane de romani vazand Pro TV, de sapte ori peste.

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2547 seconds )