Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a fost ultima prezentare a lui Jean Paul Gaultier. Designerul se retrage din moda!

ADPM ADPM,
Cum a fost ultima prezentare a lui Jean Paul Gaultier. Designerul se retrage din moda!

Dupa o cariera de 50 de ani, celebrul designer Jean Paul Gaultier si-a prezentat ultima coletie haute couture aseara, in cadrul Paris Fashion Week! Show-ul a fost unul memorabil, un veritabil omagiu adus intregii sale cariere! . continuă pe ADPM

Jean-Paul Gaultier s-a retras printr-un show de senzatie: Gigi si Bella Hadid, tinute care au lasat putin loc imaginatiei

Jean Paul-Gaultier 67 de ani) si-a incheiat cariera printr-un show spectaculos, cu tinute haute couture. Printre modelele care au prezentat ultima colectie a creatorului de moda francez se numara surorile Gigi 24 de ani) si Bella 23 de ani) Hadid, care au avut aparitii ce nu au lasat loc imaginatiei prea mult.

ADIO, MAESTRE! Jean-Paul Gaultier si-a anuntat SFARSITUL in mai putin de 48 de ore... Lumea MODEI e in stare de soc

Designerul Jean-Paul Gaultier, copilul teribil al modei franceze, a anuntat ca prezentarea colectiei haute couture programata pe 22 ianuarie, la Paris, va fi ultima din cariera sa de 50 de ani, dar si-a asigurat.

Care a fost ultima nota cu care s-a intrat la Scoala de Politie Campina, in sesiunea ianuarie 2020. Cum au fost probele

A inceput o noua sesiune de admitere laScoala de Politie Campinadin subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Pentru aceasta sesiune care va avea loc in perioada 10-23 ianuarie 2020, sunt scoase la concurs 765 locuri la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina. Care a fost ultima nota cu care s-a intrat la Scoala de .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )