Libnet.ro
UNICEF

08:45

Festivalul de Moda de la Iasi se reia dupa o pauza de 10 ani!

ADPM ADPM,
Festivalul de Moda de la Iasi se reia dupa o pauza de 10 ani!

Irina Schrotter s-a intors in Iasul ei natal dupa nu mai putin de 10 ani in care a locuit in Elvetia si Italia, iar anul viitor va organiza din nou deja celebrul Romanian Fashion Week. Iata aici detaliile. continuă pe ADPM

LA 10 ANI DUPA CRIZA: Bugetul Irlandei a revenit pe excedent

Irlanda a inregistrat, in 2018, primul sau surplus bugetar din ultimii 10 ani, cu un an mai devreme decat prognoza Guvernul de la Dublin.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. La aniversarea celor10 ani de casnicie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj.

Femeia din Alba care si-a injunghiat mortal sotul violent, condamnata la 10 ani de inchisoare

O femeie din Alba care si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit in inima, dupa un scandal in familie, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Gestu femeii a fost si urmarea batailor repetate pe care le primea de la sotul violent.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Didier Drogba: Acum 10 ani, am refuzat un copil care mi-a cerut o poza. Am aflat apoi ca era Mbappe

Fostul mare fotbalist ivorian Didier Drogba 41 de ani), unul dintre prezentatorii galei in care a fost decernat Balonul de Aur 2019, a povestit un moment inedit intamplat in urma cu 10 ani, care l-a avut in prim-plan pe Kylian Mbappe 20 de ani), unul dintre cei mai valorosi fotbalisti din prezent.

Proiect adoptat tacit de Senat: inchisoare pana la 10 ani pentru promovarea practicilor antitiganiste

Un proiect de lege care defineste termenul de antitiganism drept perceptia referitoare la romi exprimata ca ura impotriva acestora a trecut tacit de Senat, luni, prin implinirea termenului pentru dezbatere si adoptare. Proiectul defineste manifestarile si practicile discriminatorii si reglementeaza pedepsele pentru atitudinea anti-roma, care pot ajunge pana la 10 ani de inchisoare.

Ce relatie este intre Marian Nistor si Dorina Paraschiv, dupa 21 de ani. Cum arata azi Savoy

Marian Nistor si Dorina Paraschiv au organizat un eveniment special, pe 2 decembrie, la Magazinul Muzica din Bucuresti, unde au lansat doua CD-uri si o carte de poezii. Dupa 21 de ani de relatie, cei doi au declarat, amuzati, ca abia acum au invatat sa se iubeasca. Marian Nistor si Dorina Paraschiv au lansat Savoy .

Protest fata de licitatia Metrorex de modernizare a M2: Dupa cei 4 ani de santier si circulatie perturbata, frecventa trenurilor si capacitatea de transport NU vor fi imbunatatite

Asociatia Metrou Usor solicita revizuirea proiectului de modernizare a magistralei 2, contract scos la licitatie de Metrorex in urma cu o saptamana pentru circa 93 de milioane de euro. ONG-ul trage un puternic semnal de alarma cu privire la unele neajunsuri din cadrul proiectului de modernizare a M2: chiar si dupa cei 4 ani de santier si de circulatie perturbata, frecventa trenurilor si capacitatea de transport NU vor fi imbunatatite semnificativ in urma acestor lucrari.

Minora de 10 ani santajata cu fotografii indecente. DIICOT-ul a intrat pe fir, iar autorul a fost arestat preventiv

Un tanar in varsta de 23 de ani din Dambovita a fost arestat preventiv la Alba Iulia pentru santaj si pornografie infantila.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )