Libnet.ro
UNICEF

14:15

Fetita fara picioare a devenit model pe podium

ADPM ADPM,
Fetita fara picioare a devenit model pe podium

New York Fashion Week nu este doar despre moda, trend-uri, tinute haute-couture si accesorii opulente, ci si despre vise implinite! In cadrul celebrului festival de moda, o fetita de doar 9 anisori, fara picioare, a devenit model pe podium! . continuă pe ADPM

Ce genti WOW au fost prezentate la New York Fashion Week

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti prezentate la New York Fashion Week.

Cele mai cool tinute streetstyle de la New York Fashion Week 2019

In timpul New York Fashion Week, atentia fotografilor nu a fost indreptata numai asupra celebritatilor prezente la show-urile de moda, un adevarat defileu de trenduri si stiluri intamplandu-se chiar pe strazile metropolei americane.

Vedetele au luat cu asalt New York Fashion Week. Cum s-au imbracat!

La prezentarile de moda din cadrul New York Fashion Week, dar si la petrecerile din cadrul acestui eveniment important, au luat parte, pe langa stilisti, bloggeri si editori de moda, vedete cunoscute din showbiz-ul international. Iata cum au ales sa se imbrace la aceste evenimente.

Cum arata sicum functioneaza capcana cu care autoritatile din New York spera sa scape de infestatia de sobolani (FOTO)

Autoritatile din New York au propus o masura radicala pentru a scapa de infestatia de sobolani din unele zone ale orasului: inecarea loc cu alcool in capcane special concepute, relateaza CNN. Denumita.

Razboiul orasului New York cu sobolanii. Primaria a gasit solutia va ineca animalele in alcool

In cadrul unei conferinte de presa, Eric Adams, administratorul zonei Brooklyn, a prezentat o noua inventie care ar putea rezolva problema istorica a orasului New York cu invaziile de sobolani, scrie CNN.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )