Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce tendinte in hairstyle au fost prezentate la New York Fashion Week 2020

ADPM ADPM,
Ce tendinte in hairstyle au fost prezentate la New York Fashion Week 2020

Designerii internationali fac ce fac si ne uimesc prin fiecare prezentare de moda. De aceasta data si prin coafurile pe care au decis sa le poarte modelele de pe podium la New York Fashion Week. continuă pe ADPM

Streetstyle la New York Fashion Week 2020. Cum s-au imbracat fashionistele!

Direct de pe strazile din New York, iata mai jos cele mai interesante tinute street style surprinse de fotograful Tyler Joe inaintea marilor prezentari de moda din cadrul NY Fashion Week! .

Furtuna Ciara a ajutat un avion sa depaseasca recordul de zbor transatlantic. in cat timp a fost efectuata o cursa de linie de la New York, la Londra

Expertii sustin ca un avion al companiei British Airways a inregistrat, sambata noaptea, cel mai rapid zbor subsonic efectuat vreodata pe ruta transatlantica New York-Londra, relateza BBC. Avionul de tip.

Record aviatic: cat de putin a durat cel mai rapid zbor dintre New York si Londra

Compania de zbor British Airways a reusit sa depaseasca recordul pentru cel mai rapid zbor dintre orasele New York si Londra. Zborul dintre cele doua mari orase a reusit sa bata un record.

Baschet: Venituri record generate de formatiile din NBA in 2019 New York Knicks, cea mai valoroasa echipa

Echipele din campionatul profesionist nord-american de baschet NBA) au generat venituri totale de 8,8 miliarde de dolari in 2019, cu 10 la suta mai mari fata de anul anterior, conform datelor prezentate marti de revista economica americana Forbes.

British Airways a facut istorie cu cel mai rapid zbor New York Londra: ce viteza a prins avionul

Un zbor de linie al British Airways a depasit un record important de viteza in urma cu putin timp. Avionul de calatori Boeing 747 a fost clasificat ca subsonic. Cu un pic de ajutor din partea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )