Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alte trei femei au depus plangere impotriva lui Harvey Weinstein. Ce noi acuzatii i se aduc producatorului

Adevărul Adevărul,
Alte trei femei au depus plangere impotriva lui Harvey Weinstein. Ce noi acuzatii i se aduc producatorului

Alte trei femei au depus plangere, vineri, impotriva lui Harvey Weinstein pentru agresiuni sexuale, intre care un viol, intr-o noua actiune indreptata contra producatorului deja inculpat pentru acte de viol si agresiune in proces penal, scrie AFP. continuă pe Adevărul

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri SRI si procurori: Cred ca doamna Kovesi va trebui sa raspunda penal

Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva procurorilor care ar fi sabotat Romania prin abuzurile din justitie. Fostul colonel SRI reclama protocolul secret dintre DNA si SRI. Plangerea este.

Accident ORIBIL in Constanta: O femeie a murit iar alte trei sunt ranite(FOTO)

O femeie a murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce o anvelopa a masinii in care se aflau a explodat in timp ce se deplasau peDN 38, la iesirea din Topraisar, judetul Constanta. Autoturismul.

Sindicatul angajatilor din penitenciare a depus plangere penala impotriva lui Tudorel Toader. Ministrul Justitiei risca pana la 7 ani de inchisoare

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor FSANP) a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva minisrului Justitiei, Tudorel Toader, cerand anchetarea acestuia pentru abuz in serviciu.

LOVITURA pentru SRI: Daniel Dragomir a depus plangere penala impotriva unor ofiteri

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a depus o plangere penala impotriva mai multor ofiteri si procurori pe ai SRI. Daniel Dragomir ii acuza de activitati abuzive si ilegale, informeaza Hotnews. De.

Rudel Obreja a depus plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA

Rudel Obreja, fost presedinte al Federatiei Romane de Box, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare pentru evaziune fiscala in dosarul Gala Bute, a depus o plangere penala impotriva semnatarilor Protocolului dintre SRI si DNA.

Sindicatul angajatilor din penitenciare a depus plangere penala impotriva lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Penitenciarelor FSANP) a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva minisrului Justitiei, Tudorel Toader, cerand anchetarea acestuia pentru abuz in serviciu si restrictionare a dreptului de reprezentare sindicala, fapte pentru care risca inchisoarea de pana la 7 ani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )