Libnet.ro
UNICEF

06:30

Kanye West ii cere iertare public lui Kim Kardashian. Stiu ca ti-am facut rau

B1 B1,
Kanye West ii cere iertare public lui Kim Kardashian. Stiu ca ti-am facut rau

Kanye West i-a cerut public iertare sotiei sale, Kim Kardashian West, dupa dezvaluirile careu au luat prin surprindere pe toata lumea, dar si pentru postarile controversate de pe Twitter. Acesta a declarat public,. continuă pe B1

Nebunia continua: Kanye West vrea sa divorteze de Kim, iar pe soacra o numeste Kris Jong-Un!

Haosul domneste in familia Kim Kardashian Kanye West. Dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din SUA, rapper-ul vrea acum sa divorteze de sotie, iar pe soacra o numeste Kris Jong-Un! .

Kim Kardashian cere compasiune si empatie pentru Kanye West. A fost nevoit sa faca fata presiunii si izolarii

Kim Kardashian vine in sprijinul sotului ei, Kanye West. Prin intermediul mai multor Instagram Stories postate miercuri, aceasta a recunoscut ca sotul ei sufera de tulburare bipolara si a mai spus ca este.

Kim Kardashian recunoaste public ca sotul ei este bipolar

Dupa ce Kanye West a facut o serie de postari controversate pe Twitter, mesaje ulterior sterse, Kim Kardashian recunoaste public faptul ca sotul ei este bipolar. Iata cum le afecteaza acest lucru viata de familie! .

Kanye West spune ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Cum a reactionat starleta: Are o tulburare bipolara

Kanye West 43 de ani) a scris intr-un tweet, pe care ulterior l-a sters, ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Vedeta TVa reactionat cu privire la recentele afirmatii controversate ale sotului eisispune carapperulsufera de tulburare bipolara.

Kim Kardashian, raspuns ferm cu privire la zvonurile confom carora ar divorta: Am vrut sa imi protejez copii

Kim Kardashian a publicat un mesaj emotionant cu privire la starea de sanatate mentala a sotului ei Kanye West, in urma zvonurilor conform carora cei doi ar divorta. Vedata a postat un mesaj pe Intagram Storie in care recunoste faptal ca sotul ei, Kanye West a fost diagnosticat ca fiind bipolar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )