Libnet.ro
UNICEF

10:15

Kim Kardashian cere compasiune si empatie pentru Kanye West. A fost nevoit sa faca fata presiunii si izolarii

B1 B1,
Kim Kardashian cere compasiune si empatie pentru Kanye West. A fost nevoit sa faca fata presiunii si izolarii

Kim Kardashian vine in sprijinul sotului ei, Kanye West. Prin intermediul mai multor Instagram Stories postate miercuri, aceasta a recunoscut ca sotul ei sufera de tulburare bipolara si a mai spus ca este. continuă pe B1

Kim Kardashian vorbeste despre bipolaritatea lui Kanye West si cere compasiune si empatie

Sotia lui Kanye West, Kim Kardashian West, a vorbit miercuri despre tulburarea bipolara la care este predispus sotul ei, ale carui comentarii si comportamente recente au provocat ingrijorare, cerand compasiune si empatie, potrivit AFP.

Kim Kardashian, total nemultumita de dezvaluirile facute de Kanye West. Aceasta i-a cerut sa abandoneze cursa prezidentiala sau va renunta ea la el

Kanye West a sustinut, duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. in cadrul acestui miting, Kanye West a facut o serie de.

Kanye West spune ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Cum a reactionat starleta: Are o tulburare bipolara

Kanye West 43 de ani) a scris intr-un tweet, pe care ulterior l-a sters, ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Vedeta TVa reactionat cu privire la recentele afirmatii controversate ale sotului eisispune carapperulsufera de tulburare bipolara.

Kanye West vrea sa divorteze de Kim Kardashian. A incercat sa aduca un doctor ca sa ma inchida

Kanye West nu conteneste sauimeasca pe toata lumea prin afirmatiile pe care le face. Acesta a scris pe contul sau de Twitter ca sotia sa, Kim Kardashian, a incercat sa il inchida, iar acum spune ca i.

Kanye West sterge un mesaj publicat pe Twitter in care a scris ca incearca sa divorteze de Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a scris astazi pe contul sau de Twitter ca a incercat sa divorteze de sotia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a sters mesajul, cateva minute mai tarziu.

Nebunia continua: Kanye West vrea sa divorteze de Kim, iar pe soacra o numeste Kris Jong-Un!

Haosul domneste in familia Kim Kardashian Kanye West. Dupa ce si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din SUA, rapper-ul vrea acum sa divorteze de sotie, iar pe soacra o numeste Kris Jong-Un! .

Kanye West a anuntat pe Twitter ca vrea sa divorteze de Kim Kardashian intr-o postare stearsa dupa cateva minute

Rapperul Kanye West a afirmat pe Twitter miercuri ca a incercat sa divorteze de sotia sa, vedeta TV Kim Kardashian, intr-un mesaj care a fost sters cateva minute mai tarziu, relateaza Reuters.

Kim Kardashian, raspuns ferm cu privire la zvonurile confom carora ar divorta: Am vrut sa imi protejez copii

Kim Kardashian a publicat un mesaj emotionant cu privire la starea de sanatate mentala a sotului ei Kanye West, in urma zvonurilor conform carora cei doi ar divorta. Vedata a postat un mesaj pe Intagram Storie in care recunoste faptal ca sotul ei, Kanye West a fost diagnosticat ca fiind bipolar.

Kim Kardashian recunoaste public ca sotul ei este bipolar

Dupa ce Kanye West a facut o serie de postari controversate pe Twitter, mesaje ulterior sterse, Kim Kardashian recunoaste public faptul ca sotul ei este bipolar. Iata cum le afecteaza acest lucru viata de familie! .

Postari bizare pe contul de Twitter al lui Kanye West

Rapperul Kanye West sau o persoana care are acces la contul sau de Twitter a postat luni noapte o serie de mesaje bizare, conform carora sotia lui West, Kim Kardashian, ar incerca sa-l inchida pe motive medicale, precum si mesaje in care rapper-ul se compara cu Nelson Mandela si sustinea ca filmul Get Out este bazat pe povestea vietii sale, transmite Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )