Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kim Kardashian recunoaste public ca sotul ei este bipolar

ADPM ADPM,
Kim Kardashian recunoaste public ca sotul ei este bipolar

Dupa ce Kanye West a facut o serie de postari controversate pe Twitter, mesaje ulterior sterse, Kim Kardashian recunoaste public faptul ca sotul ei este bipolar. Iata cum le afecteaza acest lucru viata de familie! . continuă pe ADPM

Kim Kardashian, raspuns ferm cu privire la zvonurile confom carora ar divorta: Am vrut sa imi protejez copii

Kim Kardashian a publicat un mesaj emotionant cu privire la starea de sanatate mentala a sotului ei Kanye West, in urma zvonurilor conform carora cei doi ar divorta. Vedata a postat un mesaj pe Intagram Storie in care recunoste faptal ca sotul ei, Kanye West a fost diagnosticat ca fiind bipolar.

Kim Kardashian vorbeste despre bipolaritatea lui Kanye West si cere compasiune si empatie

Sotia lui Kanye West, Kim Kardashian West, a vorbit miercuri despre tulburarea bipolara la care este predispus sotul ei, ale carui comentarii si comportamente recente au provocat ingrijorare, cerand compasiune si empatie, potrivit AFP.

Kanye West spune ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Cum a reactionat starleta: Are o tulburare bipolara

Kanye West 43 de ani) a scris intr-un tweet, pe care ulterior l-a sters, ca a incercat sa divorteze de Kim Kardashian. Vedeta TVa reactionat cu privire la recentele afirmatii controversate ale sotului eisispune carapperulsufera de tulburare bipolara.

Kanye West vrea sa divorteze de Kim Kardashian. A incercat sa aduca un doctor ca sa ma inchida

Kanye West nu conteneste sauimeasca pe toata lumea prin afirmatiile pe care le face. Acesta a scris pe contul sau de Twitter ca sotia sa, Kim Kardashian, a incercat sa il inchida, iar acum spune ca i.

Kanye West sterge un mesaj publicat pe Twitter in care a scris ca incearca sa divorteze de Kim Kardashian

Rapperul Kanye West a scris astazi pe contul sau de Twitter ca a incercat sa divorteze de sotia sa, vedeta reality TV Kim Kardashian, apoi a sters mesajul, cateva minute mai tarziu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )