Libnet.ro
UNICEF

01:05

20 de ani fara Printesa Diana. Cum a fost comemorata Printesa Inimilor!

ADPM ADPM,
20 de ani fara Printesa Diana. Cum a fost comemorata Printesa Inimilor!

Azi se implinesc 20 de ani de cand Printesa Diana si-a pierdut viata in teribilul accident din Paris in timp ce era urmarita de paparazzi. Ieri, fii sai, Printul William si Printul Harry, au vizitat gradina memoriala de la Palatul Kensington pentru a-I aduce un omagiu Printesei Inimilor. continuă pe ADPM

20 de ani fara printesa inimilor INFOGRAFIE

Marea Britanie ii aduce omagiu sobru Dianei Spencer, la doua decenii de ani de la moartea printesei inimilor intr-un accident de masina, la Paris.

20 de ani fara Diana. De la pustoaica pusa pe sotii la sotia nefericita care traia intr-o colivie de aur

La 20 de ani de la disparitia atat de tagica a Dianei, emotia este la fel de vie, iar lacrimile celor care au iubit-o, la fel de fierbinti. Noi te invitam sa afli, din aceste pagini, cum a fost, cu adevarat, Printesa Inimilor. Povestea unei vieti care a inceput ca un basm frumos si s-a terminat atat de tragic este spusa, de data aceasta, chiar de oamenii care au cunoscut-o cel mai bine: fratele si fiii ei.

Printul Charles a ales aceste nume pentru William si Harry, dar Printesa Diana s-a opus

Intr-un interviu inregistrat, Printesa Diana spunea ca ea a ales primele nume pentru ambii fii, dupa ce niciunul dintre cele propuse de Printul Charles n-au fost pe placul ei. El voia Albe.

Ce-i in capul tau? Printesa Diana. Printesa-nevasta disperata a devenit brand-ul regina inimilor

Viata Printesei Diana e un basm postmodern, cu tenta de conspiratie mit. Cine l-a creat? Tu, mass-media si simpla moarte tragica, subita a Dianei Spencer. Se implinesc 20 de ani de cand a murit, pe 31 august 1997, intr-un tunel din Paris, alaturi de playboy-ul egiptean Dodi al-Fayed. Diana e adulata, stoarce lacrimi de misericordie publicului sensibil? Histrionica, isterica sinucigasa? A fost o victima a capcaunilor de la Buckingham Palace? Haute Culture iti arata cum merge capul tau, masina de mitologii. Stii ca nu stii cum era Diana?.

Cegedim: Ne-am intors in timp cu 15-20 ani, cand medicamente relativ banale nu se gaseau sau se gaseau cu dificultate

Conform rezultatelor studiului Pharma Hospital Report, Cegedim estimeaza ca in perioada iulie 2016 - iunie 2017, volumul medicamentelor eliberate catre pacienti in Romania a fost de 561 milioane cutii, in crestere cu 5,4% fata de iulie 2015 -.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )