Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asta e BOMBA anului la CASA REGALA BRITANICA! PRINTUL WILLIAM, prins in fapt cu AMANTA! Sotia lui, in LACRIMI

B1 B1,
Asta e BOMBA anului la CASA REGALA BRITANICA! PRINTUL WILLIAM, prins in fapt cu AMANTA! Sotia lui, in LACRIMI

Kate Middleton si printul William au mari probleme in casnicie, scrie presa mondena din Marea Britanie. Ducele de Cambridge ar avea o aventura. Iar speculatiile au fost intarite dupa ce Rose Hanbury,. continuă pe B1

Meghan Markle si Printul Harry, la un pas sa fie exclusi de Casa Regala Britanica. Dezvaluiri fara precedent din spatele scenei

Ducesa de Sussex si Printul Harry au fost protagonistii unui documentar al postuluid e televiziune ITV, despre viata lor. Meghan Marklea povestit despre noua sa viata, despre schimbarile survenite odata.

Panica in aer pentru Printul William si sotia sa, Kate. Avionul in care se afla cuplul princiar, nevoit sa anuleze de doua ori procedurile de aterizare in Pakistan

Printul William al Regatului Unit si sotia sa, Kate, se aflau la bordul unui avion al Royal Air Force, care a fost nevoit sa anuleze de doua ori procedurile de aterizare, in orasele pakistaneze Rawalpindi si.

Nicolae Ceausescu, obsedat de Casa Regala a Romaniei. Ce i-a facut Regelui Mihai, timp de 42 de ani

Nicolae Ceausescu avea o reala obsesie pentru Casa Regala a Romaniei si mai ales pentru Regele Mihai. De aceea, timp de mai bine de patru decenii, a cerut sa aiba mereu un raport complet legat de activitatea regalului. Si nu doar atat, pentru ca Securitatea era responsabila si de astfel de activitati pentru a-i satisface .

SOC la CASA REGALA! Acesta este, de fapt, ADEVARATUL MOTIV pentru care Kate Middleton si Printul William S-AU DESPARTIT!

Ducele si ducesa de Cambridge formeaza un cuplu de foarte multi ani! PROFETIE SOCANTA FACUTA DE ARSENIE BOCA! A ANUNTAT MOARTEA FOSTULUI PRESEDINTE! LA ASTA NU SE ASTEPTA NIMENI GALERIE FOTO) in 2011.

E BOMBA ANULUI pe piata media: SE VINDE PRO TV! Informatia a fost confirmata. Mai sunt doar cateva zile...

Este tranzactia anului pe piata media:liderul Pro TV va fi vandut in doarcateva zile. Anuntul a fost facut de presa din Cehia si Bulgaria, scrie Capital.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )