Libnet.ro
UNICEF

07:46

Copilaria nefericita avuta de Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzata cand era fetita

Adevărul Adevărul,
Copilaria nefericita avuta de Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost abuzata cand era fetita

De-a lungul timpului, viata lui Kate Middleton a fost pusa sub lupa, iar odata ce s-a casatorit cu Printul William si a devenit Ducesa de Cambridge a fost tinta tabloidelor. continuă pe Adevărul

Copilaria nefericita a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost abuzata cand era fetita si a suferit enorm

De-a lungul timpului, viata lui Kate Middleton a fost pusa sub lupa, iar odata ce s-a casatorit cu Printul William si a devenit Ducesa de Cambrdige a fost tinta tabloidelor. Daca acum Meghan Markle este.

Lovitura pentru familia regala: TRECUTUL a ajuns-o din urma pe Kate Middleton! Nimeni nu si-ar fi imaginat asa ceva... INCREDIBIL ce s-a gasit in pat...

Chiar daca acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presa in Marea Britanie si in SUA, in anii trecuti Kate Middleton era in aceeasi situatia ca actuala ei cumnata. in primavara anului 2011,.

Cel putin doi morti si ZECI de raniti intr-un INCENDIU din statiunea de schi frecventata de Printul William si Kate Middleton (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit si alte 22 au fost ranitedin care patru grav)intr-un incendiu ce a izbucnit duminica dimineata intr-o cladire din statiunea de schi franceza, Courchevel, situata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3925 seconds )