Libnet.ro
UNICEF

12:01

DOLIU MONDIAL! inca un gigant A MURIT (FOTO)

B1 B1,
DOLIU MONDIAL! inca un gigant A MURIT (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti oameni din industria berii a murit. William K. Coors, care a condus timp de zeci de ani Molson Coors, una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, a decedat,. continuă pe B1

DOLIU in Romania! A murit MIRCEA LUNGU! Vestea trista a zilei

Unul dintre cei mai cunoscuti arhitecti din Oradea, Mircea Calin Lungu, fost arhitect-sef al municipiului intre anii 1990 si 1993, a murit, vineri, la 64 de ani. Anuntul a fost facut de fiica sa, Luana.

FOTO Unul din pasajele n lucru de pe centura Aradului a fost n sfrsit deschis circulatiei. Lucrarile la pasaj au nceput n 2011

Din 2011 se lucreaza la doua pasaje supraterane pe centura Aradului, iar dupa numeroase amanari, contracte reziliate si licitatiie relansate, unul dintre acestea - cel peste CF Brad-Curtici si DJ 709B - a fost in sfarsit deschis circulatiei incepand de luni. Lucrarile la pasajul lung de circa 322 de metri si cu cate o banda pe sens au o valoare de circa 7 milioane de euro, au fost stopate in 2015 cand contractul original a fost reziliat si s-au reluat abia din 2017 dupa o noua licitatie.

Incident tragic pe scena de filmare a celui mai recent film al lui Tom Hanks: Un castigator de premul Emmy a murit (FOTO)

James Emswiller, castigator al unui premiu Emmy, care a lucrat la filme precum The Avengers si The Fault In Our Stars, a murit dupa ce a cazut de pe un balcon in timpul filmarilor la cel mai recent filmat al.

ştiri din Monden

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )