Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fiul ducilor de Cambridge implineste doi ani. Kate si William au publicat imagini adorabile cu micul print FOTO

Adevărul Adevărul,
Fiul ducilor de Cambridge implineste doi ani. Kate si William au publicat imagini adorabile cu micul print FOTO

Al doilea fiu al ducilor de Cambridge, printul Louis, implineste joi 2 ani. Cu aceasta ocazie, Palatul Kensington a publicat pe retelele de socializare o serie de imagini. continuă pe Adevărul

MINISTRUL SANATATII: Vom trai cu acest virus si in urmatorii doi ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca omenirea a plecat la lupta cu ceva necunoscut, ceva care se regaseste prima data in patologia umana, o boala pentru care nu exista tratament sau vaccin si este important sa trecem peste aceasta pandemie lin, cu un varf care se atinge in timp, nu exponential. Tataru afirma ca, dupa fiecare pandemie, s-a constatat ca au urmat doi ani de epidemii sezoniere si asa crede ca se va intampla si acum, doar ca vor fi mai putine cazuri decat se inregistreaza in aceasta perioada. in plus, ministrul Sanatatii anunta ca nu suntem inca aproape de a avea un vaccin impotriva coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Vom trai cu cororonavirusul si in urmatorii doi ani. Dupa pandemie, vom avea epidemii sezoniere

Infectia cu coronavirus va afecta populatia Romaniei si in urmatorii doi ani. Dupa pandemie, vor urma epidemii sezoniere, dar care nu vor avea aceeasi amploare ca acum, a spus Nelu Tataru la Antena 3.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )