Libnet.ro
UNICEF

07:30

FOTO Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au asistat la finala feminina de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
FOTO Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au asistat la finala feminina de la Wimbledon

Kate Middleton si Meghan Markle au avut prima aparitie publica impreuna fara sotii lor, printul William si printul Harry, la turneul de tenis de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

Eleganta desavarsita la Centenarul Royal Air Force! Cum s-au imbracat Kate si Meghan!

Familia Regala s-a reunit pentru un nou eveniment important in cinstea aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Royal Air Force. Kate Middleton si Megan Markle au avut inca o data aparitii spectaculoase. La acest eveniment de o importanta rasunatoare din capitala Marii Britanii au participat si Regina Elisabeta a II-a si Printul Charles.

Averea Familiei Regale RISIPITA?! Cine plateste pentru hainele SCUMPE ale lui Meghan Markle (FOTO)

Meghan Markle nu mai are voie sa primeasca cadouri tot felul de tinute de la marile case care doreau ca ea sa le poarte numele acum ca este ducesa, insa aceasta nu duce lipsa de haine de calitate.

FOTO Ducesa inimilor: Meghan Markle a acaparat toata atentia in primul turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry. Cele mai frumoase momente

Ducii de Sussex au reusit sa cucereasca pe toata lumea cu aparitiile din primul lor turneu regal, desfasurat in Irlanda. Evident, cele mai multe complimente s-au indreptat catre Meghan Markle, pentru prestanta si tinutele impecabile.

Imagini de la botezul regal. Cum s-a imbracat Kate Middleton la eveniment!

Printul Louis, cel mai nou sosit in familia regala britanica, a fost botezat zilele trecute in cadrul unei ceremonii discrete, foarte retranse. Iata cum s-a imbracat mama lui, Kate Middleton, la eveniment.

Cum vorbeste Meghan Markle cu accent britanic. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Meghan Markle este nascuta in California, dar a imprumutat deja un accent britanic, la doar cateva luni dupa ce s-a mutat la Londra, in urma casatoriei cu printul Harry. Acum cateva zile, un fan a postat pe.

Meghan Markle si Kate Middleton, la prima iesire singure. Vor merge sa asiste la finala de la Wimbledon

Finala feminina a turneului de la Wimbledon, programata sambata, de la ora 16. 00, va avea parte de spectatori de lux.

De ce a stat Meghan Markle, la balconul regal, langa Regina Elisabeta si nu Kate? Cum incearca sotia lui Harry sa devina preferata reginei!

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de.

De ce a stat Meghan Markle langa Regina Elisabeta, la balconul regal, si nu Kate?

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de indrumarile sotului ei.

De ce a stat Meghan Markle langa Regina Elisabeta, la balconul regal, si nu Kate

Ieri, cu ocazia centenarului RAF, sotia Printului Harry a bifat a doua aparitie la balconul regal al Palatului Buckingham. Iar de data aceasta, Meghan s-a descurcat de minune si nu a mai avut nevoie de indrumarile sotului ei.

Meghan Markle asa cum nu ai mai vazut-o niciodata! Cu paharul in mana si A furat toate privirile cu o rochie neagra!

Timp de cateva zile, Meghan si Harry se vor afla in Irlanda, reprezentand coroana britanica. Ieri, a fost prima zi a acestui turneu regal, iar tinerii casatoriti n-au dezamagit cu aparitia lor. Daca la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )