Libnet.ro
UNICEF

06:30

Kate si William, fotografiati in cea mai romantica ipostaza din ultimul timp. Ducesa de Cambridge radiaza in bratele sotului (FOTO)

B1 B1,
Kate si William, fotografiati in cea mai romantica ipostaza din ultimul timp. Ducesa de Cambridge radiaza in bratele sotului (FOTO)

Ducele si Ducesa de Cambridge se afla in prezent intr-o vizita oficiala in Irlanda. in timpul unei excursii in Howth Cliff, cei doi au facut o fotografie extrem de romantica, ce a fost ulterior postata pe. continuă pe B1

Cea mai veche piramida din Egipt, redeschisa turistilor

Cea mai veche piramida din Egipt poate fi din nou vizitata, dupa indelungate lucrari de restaurare. La ceremonia redeschiderii au luat parte seful guvernului de la Cairo si mai multi demnitari.

Digi 24: in cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii

In cea mai calda iarna din istorie, o treime dintre bucuresteni au platit zi de zi o taxa de asteptare a zapezii. Banii sunt din bugetele locale si au fost virati de primariile sectoarelor 1 si 2 in conturile societatilor care asigura deszapezirea.

Targul de carte de la Leipzig, anulat de teama coronavirusului: Cea mai dificla decizie din cei 70 de ani de istorie

Organizatorii Targului de carte de la Leipzig au anulat editia din 2020 a prestigiosului eveniment - ce trebuia sa se desfasoare intre 12 si 15 martie - pe fondul epidemiei de coronavirus. Decizia,.

Organizatia Natiunilor Unite, despre cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent: Migrantii, criza umanitara cu adevarat majora

Situatia din regiunea siriana Idlib reprezinta cea mai mare criza din lume pe care o avem in prezent, a afirmat marti un responsabil al ONU, la o zi dupa o misiune de evaluare umanitara in nord-vestul Siriei, informeaza AFP. ONU evalueaza la aproape 1 milion de persoane, dintre care jumatate sunt copii, numarul de refugiati din nord-vestul Siriei de la inceputul lui decembrie 2019.

Empatia este materie de scoala in cea mai fericita tara din lume: la ce ajuta

Prea putini oameni inteleg o aptitudine precum empatia, beneficiile derivate din acest talent si consecintele sale pe termen lung. intr-o tara europeana, empatia este materie la scoala,.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Cea mai impresionanta fotografie cu Marte are 1,8 miliarde de pixeli si a fost facuta intr-o saptamana

NASA a incercat sa captureze cea mai detaliata fotografie surprinsa vreodata pe Marte, iar rezultatul este unul pe masura. Roverul agentiei spatiale a reusit sa ne arate Planeta Rosie.

Europa a cunoscut de departe cea mai calda iarna de pana acum

Europa a trecut prin cea mai calda iarna inregistrata vreodata de departe, a anuntat miercuri Serviciul European Copernicus pentru Schimbari Climatice, relateaza dpa.

Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Alex Abagiu si Radu Vladut si-au atras antipatie de la echipele concurente la Asia Express, iar motivul ar fi atitudinea lor ofensiva si aoroganta. Iata ce se intampla. Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa Chiar daca despre Alex Abagiu au vorbit frumos colegii de competitie, nu au inteles insa .

Iarna 2019-2020, cea mai calda inregistrata vreodata in Europa

Iarna aceasta a fost de departe cea mai calda inregistrata vreodata in Europa, potrivit Serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )