Libnet.ro
UNICEF

14:15

LACRIMI pentru Familia Regala! Fotografia care a ULUIT milioane de oameni. Da, e adevarat! (FOTO)

B1 B1,
LACRIMI pentru Familia Regala! Fotografia care a ULUIT milioane de oameni. Da, e adevarat! (FOTO)

Familia regala britanica s-a grabit sa le ureze tuturor sarbatori fericite prin intermediul unor imagini inedite cu Charles, William si Harry. Vedetele au fost, cum era de asteptat, cei trei copii ai lui Kate Mid. continuă pe B1

Sarbatoare in Familia REGALA! Principele Nicolae si Alina-Marian Binder, PARINTI pentru prima data (FOTO)

Vesti extraordinare in Familia Regala. Principele Nicolae si sotia sa, Alina-Maria Binder, ar urma sa devina parinti. O fotografie postata pe Facebook ii da de gol pe cei doi. Sotia principelui.

CUTREMUR in familia regala: A facut ATAC DE CORD! Printul CHARLES, in stare de SOC! E cumplit...

Scandalurile se tin lant in familia regala britanica, de cand Meghan Markle a devenit sotia lui Harry! Tatal lui Meghan Markle sustine ca printul Harry l-a acuzat telefonic imediat dupa ce ar fi suferit.

Guvernul Dancila ia, in scurt timp, o decizie care afecteaza milioane de romani

Guvernul Dancila ia, in scurt timp, o decizie care afecteaza milioane de romani. Executivul hotaraste daca acorda bugetarilor inca doua zile libere la acest final de an. Este vorba despre 24 si 31.

VESTE URIASA pentru familia HAGI! Kira a facut anuntul...Ce o fi in sufletul Regelui?

Nu doar Regele si Ianis se bucura de lumina reflectoarelor in familia Hagi. Kira, fiica fostului mare fotbalist, este implicata intr-un nou proiect artistic, si si-a anuntat prietenii de pe Facebook ca o.

Consiliul General, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat nca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mntuirii Neamului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a alocat inca 24,7 milioane lei catre biserici, din care 10 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului. Astfel suma alocata catre biserici de municipalitate ajunge in 2018 la 121 milioane lei, iar suma data catre Catedrala Mantuirii Neamului la 45 milioane lei.

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )