Libnet.ro
UNICEF

01:05

La o luna dupa ce a anuntat din nou ca este insarcinata, Kate Middleton a dat marea veste

B1 B1,
La o luna dupa ce a anuntat din nou ca este insarcinata, Kate Middleton a dat marea veste

La o luna dupa ce Kate Middleton a anuntat ca este insarcinata cu al treilea copil al cuplului regal, sotia Printului William a dat marea veste. Ducesa de Cambridge a anuntat cand se va naste. continuă pe B1

Este insarcinata in luna a opta, dar pare ca nu se teme pentru viata bebelusului ei. Ce face femeia in fiecare saptamana

Sarah Strong este insarcinata in luna a opta, insa merge la sala si ridica greutati de pana la 120 de kilograme de patru ori pe saptamana. Ea sustine ca in acest fel.

VIDEO Seful arbitrului telecom, Adrian Dita, audiat din nou in Parlament: Cum i-a suparat Dita pe parlamentari si de ce nu au putut vota acestia raportul demiterii sale

Audieri tensionate marti dupa amiaza in Comisiile de specialitate din Parlament, unde Adrian Dita, presedintele ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata de 4 miliarde de euro, a trebuit din nou sa-si motiveze decizia de reorganizare fulger a acestei autoritati, la cateva luni de la numirea in functie de catre Guvernul Grindeanu. Domnule n. a Adrian Dita), dar nu va suparati! ANCOM-ul este sub control parlamentar, nu Parlamentul sub controlul ANCOM-ului! Va rog sa respectati aceste Comisii!, i-a spus raspicat Varujan Pambuccian, deputat al minoritatilor si membru in Comisia IT din Camera Deputatilor, suparat ca acesta evita sa raspunda la intrebari.

ROBOR nu se dezminte si sare din nou la 1,84%

Indicele ROBOR, in functie de care se calculeaza dobanzile creditelor in lei, a sarit, ieri, din nou la 1,84% la 3 luni), dupa ce, cu o zi inainte, scazuse usor, de la aceeasi valoare la 1,83%.

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014).

Dan Voiculescu, in primul interviu dupa iesirea din puscarie, sustine ca procurorii i-au cerut sa faca denunturi, despre orice

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat in dosarul ICA, a declarat, marti seara, in primul interviu de dupa iesirea din puscarie, ca procurorii i-au cerut sa faca denunturi.

Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

Guvernul de la Ankara a aprobat o noua prelungire a starii de urgenta in Turcia, introdusa dupa tentativa de puci din 15 iulie 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al cabinetului, Bekir Bozdag.

RUJEOLA, din nou in ASCENSIUNE: 400 de cazuri in ultima luna!

Potrivit datelorCentrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, aproapepatru sute de noi cazuri de rujeolaau fost confirmate in ultima luna, relateaza Europa FM.

Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

Este considerat cel mai bun jucator din lume in activitate. Totul ii merge perfect, da goluri pe banda rulanta, si-a calificat Nationala la Campionatul Mondial din Rusia si, mai nou, totul este perf.

Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar. Cum s-a pozat jucatoarea noastra inaintea urmatorului turneu - FOTO

Sorana Cirstea se bucura de momente frumoase ale carierei sale, reusind sa revina in Top 40 WTA. Aceasta reprezinta operformanta remarcabila tinand cont ca vine dupa o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )