Libnet.ro
UNICEF

17:15

Motivul ciudat pentru care Kate Middleton ar putea fi impiedicata sa participe la gala premiilor BAFTA

Adevărul Adevărul,
Motivul ciudat pentru care Kate Middleton ar putea fi impiedicata sa participe la gala premiilor BAFTA

Sotia Printului William al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, ducesa de Cambridge, ar putea fi impiedicata sa participe la gala premiilor BAFTA, daca femeile invitate vor decide sa poarte tinute negre in semn de protest fata de hartuirea sexuala, scrie AFP. com. continuă pe Adevărul

DE RASUL LUMII! Motivul INCREDIBIL pentru care o studenta a picat un examen. Profesoara ei NU STIA...

O tanara studenta a picat un examen la facultate dintr-un motiv incredibil, care are legatura cu lipsa de cunostinte a. profesoarei sale! Fata s-a inscris la un curs online la universitatea Southern New.

Motivul SOCANT pentru care atletii din Coreea de Nord nu primesc telefoanele Galaxy Note8 pentru participarea la JO de Iarna

Samsung este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice de foarte multi ani, iar in ultimii ani, lanseaza cu ocazia acestora versiuni speciale ale smartphone-urilor sale, pe care le face cadou concurentilor, dar le.

Motivul pentru care sticlele de bere sunt verzi sau maro

In timp ce expertii in domeniul berii stiu cate ceva despre culoarea unei sticle de bere, multi consumatori nu acorda prea multa importanta motivului pentru care sticlele de bere au culori diferite. La.

Zodiile pentru care munca este totul. Afla daca te afli printre ele

Iata zodiile pentru care munca reprezinta totul. Balanta Una dintre cele mai muncitoare zodii este Balanta. ii place sa stie ca tot ce iese din mana ei nu mai are nevoie de niciun retus si seful.

Doua primarii se pregatesc sa puna lacate pe usi. Motivul ciudat pentru care au ramas fara bani de salarii

Primariile Balesti si Andreiasu de Jos, din judetul Vrancea, nu au bani de salarii decat pentru primul trimestru al acestui an.

isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi. Este incredibil motivul pentru care facea asta

Isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi, iar motivul pentru care facea asta este uluitor. Si asta pentru ca are efecte incredibile asupra organismului Faceti o pasta de miere si.

Pentagonul interzice glumele in armata. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Ministerul american al Apararii a lansat o noua politica pentru combaterea comportamentelor abuzive si a oricarui fel de hartuire - inclusiv glume ofensatoare, stereotipuri, gesturi violente si discriminare - i.

Irina Begu, despre motivele pentru care nu a putut termina meciul in doua seturi: imi pare rau

Jucatoarea de tenis Irina Begu afirma ca regreta ca nu a reusit sa incheie meciul impotriva jucatoarei canadiene de origine romana Bianca Andreescu in doua seturi, dar si-a exprimat bucuria pentru ca a ad.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )