Libnet.ro
UNICEF

22:30

Noi controverse dupa ce o membra a Casei Regale Britanice a fost surprinsa topless in Ibiza FOTO

Adevărul Adevărul,
Noi controverse dupa ce o membra a Casei Regale Britanice a fost surprinsa topless in Ibiza FOTO

Lady Amelia Windsor, verisoara printilor William si Harry, a fost surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless pe o plaja din Ibiza. Imaginile au starnit controverse, insa tanara nu se afla pentru prima data intr-o astfel de ipostaza, fiind cunoscuta pentru alegerile indraznete. continuă pe Adevărul

Noi controverse dupa ce Lady Amelia Windsor a fost surprinsa topless in Ibiza. Tanara a fost aleasa cea mai frumoasa membra a Casei Regale Britanice FOTO

Lady Amelia Windsor, verisoara printilor William si Harry, a fost surprinsa de paparazzi in timp ce facea topless pe o plaja din Ibiza. Imaginile au starnit controverse, insa tanara nu se afla pentru prima data intr-o astfel de ipostaza, fiind cunoscuta pentru alegerile indraznete.

Suedia: Politia cauta doi hoti care au furat bijuterii din tezaurul Casei Regale

Politia din Suedia a dat in urmarire generala hotii care au furat bijuterii din tezaurul Casei Regale de la o catedrala si au fugit folosind o barca cu motor, scrie BBC.

Noi detalii dupa dubla crima, urmata de sinucidere din Gorj

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei. Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )