Libnet.ro
UNICEF

07:45

Printul Harry a recunoscut oficial ca nu se mai intelege cu fratele lui. Va fi taxat de Regina?

ADPM ADPM,
Printul Harry a recunoscut oficial ca nu se mai intelege cu fratele lui. Va fi taxat de Regina?

Printul Harry a recunoscut pubic, intr-un interviu acordat recent, ca el si fratele sau, Printul William, nu se mai inteleg ca alta data. Va fi oare taxat de Regina pentru aceste declaratii? . continuă pe ADPM

Printul Harry nu neaga zvonurile ca relatia cu fratele sau scartaie: in acest moment mergem pe drumuri separate

Printul Harry 35 de ani) a admis ca el si fratele sau mai mare, printul William 37 de ani), au ales sa mearga pe drumuri separate, confirmand astfel ca parte dintre zvonurile privind ruptura dintre ei sunt adevarate.

Meghan Markle, interviu plin de sinceritate. Cine a sfatuit-o sa se desparta de Printul Harry

Desi abia la inceput de drum in povestea lor de iubire, Meghan Markle si Printul Harry au avut si vor mai avea mult de suferit de pe urma titulaturii si a deciziilor luate. Ducesa de Sussex a oferit dezvaluiri incendiare cu privire la cuplul pe care il formeaza cu Harry, in cadrul celui mai sincer .

Panica la Casa Regala, dupa ce Meghan Markle a primit sfaturi sa rupa relatia cu Printul Harry. Viitorul cuplului regal este incert

Ultimul interviu acordat de Meghan Markle si Printul Harry a creat panica la Casa Regala a Marii Britanii. Acestia au declarat ca se simt haituiti, ca relatia dintre Harry si William nu este prea buna in acest moment si ca ducele de Sussex se teme ca sotia lui va sfarsi precum mama sa. Regina Elisabeta .

Regina Elisabeta, ingrijorata pentru Printul Harry

Printul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, si Meghan Markle au acordat un interviu in cadrul c.

Printul Harry si Meghan Markle s-ar putea muta in Africa, impreuna cu fiul lor

Printul Harry s-ar putea muta in Africa, impreuna cu sotia si fiul sau. El precizeaza ca acest lucru nu se va intampla in viitorul apropiat, dar adauga ca isi va dedica intreaga viata protectiei.

SOC! Va urma DIVORTUL ANULUI?! Meghan Markle A MARTURISIT cine va fi, de fapt, TATAL copilului ei! Printul Harry, iNGROZIT!

Nu mai e mult, iarMeghan Markle si Printul Harryvor deveni parinti. in acest context presa din Regat a facut si marele anunt cu privire la ziua in care Meghan Markle va naste.

DIVORT BOMBA la PALAT?! ADIO, MEGHAN MARKLE! Printul HARRY e devastat! Din pacate...

Dezvaluiri incendiare care cutremura casa regala britanica au fost facute in premiera de catre sotia Printului Harry intr-un recent interviu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )