Libnet.ro
UNICEF

07:45

Printul Louis implineste 2 ani. Cele mai recente imagini cu mezinul Printului William

B1 B1,
Printul Louis implineste 2 ani. Cele mai recente imagini cu mezinul Printului William

Printul Louis este mezinul Ducilor de Cambridge, iar astazi implineste 2 ani. Micutul a venit pe lume in 23 aprilie 2018, cu putin timp inainte de nunta unchiului sau, Printul Harry cu Meghan Markle. Louis nu. continuă pe B1

FOTO Kate si William au prezentat fotografii cu printul Louis in ziua in care a implinit doi ani

Al doilea fiu al ducilor de Cambridge, printul Louis, implineste joi varsta de 2 ani. Cu aceasta ocazie, Palatul Kensington a publicat pe retelele de socializare o serie de imagini.

Fiul ducilor de Cambridge implineste doi ani. Kate si William au publicat imagini adorabile cu micul print FOTO

Al doilea fiu al ducilor de Cambridge, printul Louis, implineste joi 2 ani. Cu aceasta ocazie, Palatul Kensington a publicat pe retelele de socializare o serie de imagini.

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

Judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari. Vezi harta

Cele mai multe cazuri de infectii cu coronavirus au fost raportate in Suceava si Bucuresti. Printre judetele din Romania cu cele mai putine cazuri de infectari se afla judete precum Olt, Buzau sau Gorj, potrivit ultimelor date oficiale puse la dispozitie de autoritati. Pana in prezent, au fost raportate la nivel national un numar de .

Exclusiv De la inceputul lunii martie s-au cumparat prin achizitie directa echipamente de protectie in valoare de aproape 130 milioane lei Cu cat au vandut mastile firmele care au avut cele mai mari contracte

De la inceputul lunii martie s-au achizitionat echipamente medicale de protectie si consumabile medicale, in principal masti de protectie, viziere, combinezoane si botosi, in valoare de aproape 130 milioane lei, toate prin achizitie directa. HotNews. ro a cautat in sistemul electronic de achizitii publice cele mai mari contracte incheiate prin aceasta procedura, pentru a afla cu cat s-au vandut mastile simple, cu 3 pliuri, si mastile FFP2, necesare personalului medical din prima linie.

Top 10 cele mai bine cotate seriale TV, conform voturilor publicului

Platforma IMDB prezinta nu doar un top al filmelor, ci si al serialelor de televiziune care au primit cele mai bune note din partea spectatorilor. Va prezentam topul primelor zece.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

N Uniunea Europeana, 17,1% din populatie traia in anul 2018 in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu numarul membrilor din gospodarie, pe primul loc in randul statelor membre fiind Romania, unde aproape jumatate din populatie 46,3%) traia in urma cu doi ani in gospodarii supraaglomerate, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

INFOGRAFIC Numarul cazurilor noi de infectii cu coronavirus a scazut cu 10%. Cele mai multe decese raman in randul barbatilor

Numarul de cazuri noi de infectii cu coronavirus inregistrate in Romania a scazut cu 10,5% in ultima saptamana 13-19 aprilie) comparativ cu saptamana precedenta, arata Institutul National de Sanatate Publica. Peste jumatate dintre decese 52,5%) s-au inregistrat in 4 judete - Suceava, Hunedoara, Arad si Mures - si in Bucuresti. De asemenea, aproape 3 sferturi dintre decese 71,6%) au fost la persoane cu varsta de peste 60 de ani, iar 64,3% dintre decese au fost in randul barbatilor.

Vlad Mixich: Romania face cele mai putine teste pentru coronavirus din UE, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei. Cresterea capacitatii de testare, esentiala pentru iesirea sigura din izolare

Romania testeaza cei mai putini suspecti de coronavirus la mia de locuitori dintre tarile Uniunii Europene, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Cresterea capacitatii de testare este esentiala pentru o strategie de exit din izolare care sa protejeze sanatatea publica si in acelasi timp sa permita reactivarea economiei, subliniaza Vlad Mixich, adaugand ca in lipsa acesteia ne cam jucam cu focul!.

Site-ul pe care iti iei adio de la unul dintre cele mai iubite personaje din Casa de Papel

Daca n-ai vazut cel mai recent sezon din Casa de Papel - adica sezonul 4 - atunci poate n-ar trebui sa citesti acest articol pentru ca el contine spoilere. Daca, insa, l-ai vazut, atunci.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )