Libnet.ro
UNICEF

00:07

Printul William si Kate Middleton, aparitia serii la BAFTA Awards 2018

ADPM ADPM,
Printul William si Kate Middleton, aparitia serii la BAFTA Awards 2018

La fel ca si anul trecut, pe covorul rosu al BAFTA Awards 2018, Oscarurile industriei britanice de film, si-au facut aparitia si Printul William si Kate Middleton. Iata cum au atras toate privirile. continuă pe ADPM

Kate Middleton, superba la gala BAFTA 2018, dar criticata pentru faptul ca nu s-a alaturat miscarii Times Up. Ce rochie a purtat ducesa FOTO

Gala premiilor BAFTA 2018 a avut loc la Royal Albert Hall din Londra si a fost marcata de campaniile Times Up si MeToo prin care starurile lupta impotriva abuzurilor sexuale. Majoritatea doamnelor au purtat rochii negre in semn de protest, insa nu si ducesa Kate Middleton 36 de ani), care nu s-a putut alatura miscarii din cauza unei reguli a Casei Regale britanice.

Kate Middleton nu s-a alaturat miscarii Times Up si a ales o rochie verde la gala premiilor BAFTA

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a mers la gala premiilor BAFTA imbracata intr-o rochie verde, aceasta nealaturandu-se miscarii Times Up. Ducesa de Cambridge a sosit la gala insotita de print.

Cele mai elegante aparitii de la BAFTA Awards 2018

Ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA a avut loc aseara in Londra. Iata ce vedete cunoscute au participat si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu.

Castigatorii BAFTA Awards 2018 VIDEO

Cu doua saptamani inaintea Oscarurilor, in Londra a avut loc ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA, considerate de multi despre Oscarurile industriei britanice de film. Iata care au fost castigatorii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )