Libnet.ro
UNICEF

01:05

Soc la Casa Regala: Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William S-AU DESPARTIT! Totul a iesit la iveala...

B1 B1,
Soc la Casa Regala: Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William S-AU DESPARTIT! Totul a iesit la iveala...

Ducele si ducesa de Cambridge au avut o relatie ani buni inainte de nunta din 2011, insa lucrurile nu au fost mereu roz intre ei. Kate Middleton si Printul William s-au despartit o perioada cand erau inca. continuă pe B1

Soc la Casa Regala: Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William S-AU DESPARTIT! Totul a iesit la iveala...

Ducele si ducesa de Cambridge au avut o relatie ani buni inainte de nunta din 2011, insa lucrurile nu au fost mereu roz intre ei. Kate Middleton si Printul William s-au despartit o perioada cand erau inca.

DigiSport: Gest tulburator! Motivul pentru care Sinisa Mihajlovic, diagnosticat cu leucemie, a plecat din spital dupa 40 de zile de chimioterapie

Sinisa Mihajlovic 50 de ani), antrenorul echipei Bologna, a fost diagnosticat cu leucemie in urma cu o luna si jumatate. in ciuda acestui fapt, legendarul fotbalist nu a renuntat la postul sau si a decis sa antreneze echipa in continuare.

Un jurnalist a fost macelarit cu cutitul, intr-un oras din Mexic. Motivul pentru care politia nu l-a protejat

Cadavrul unui jurnalist prezentand multiple rani comise cu arma alba a fost descoperit sambata in municipalitatea Tejupilco, in centrul Mexicului, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP. Nevith Con.

Ionut este fiul pe care Gheorghe Dinca l-a sunat din inchisoare. Motivul pentru care barbatul a rupt orice legatura cu tatal sau

Ionut Dinca este fiul lui Gheorghe Dinca, pe care criminalul din Caracal l-a sunat din inchisoare. Barbatul este singurul care nu a fost audiat la DIICOT Bucuresti. Ionut are 37 de ani si a absolvit Liceul.

A MURIT! Printul HARRY, in LACRIMI de DURERE! DOLIU la CASA REGALA BRITANICA! ESTE O PIERDERE imensa

Doliu la Casa Regala britanica! Din pacate, a fost confirmat anuntul mortii! Unul dintre cei mai buni prieteni ai Printului Harry, Jules Roberts, a incetat din viata la doar 37 de ani.

Ruptura dintre ducii de Cambridge si ducii de Sussex este oficiala: motivul pentru care cuplurile regale nu vor mai lucra la aceeasi fundatie FOTO

Fundatia Regala de Caritate a ducilor de Cambridge si Sussex n. r. - Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge Sussex) si-a schimbat oficial numele, dupa ce printul Harry si sotia sa, ducesa Meghan Markle, au parasit Palatul Kensington de la Londra, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor.

Motivul pentru care fondurile europene au devenit o povara pentru bugetul local, la Focsani

Cheltuielile pentru proiectul Resistematizarea infrastructurii de transport in municipiul Focsani, in vederea cresterii atractivitatii si accesibilitatii deplasarilor cu transportul public, cu bicicleta si pietonale ajung la 23,11%.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )