Libnet.ro
UNICEF

25 Apr.

VIDEO Copiii ducilor de Cambridge, omagiu pentru personalul medical: gestul emotionant facut de George, Charlotte si Louis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Copiii ducilor de Cambridge, omagiu pentru personalul medical: gestul emotionant facut de George, Charlotte si Louis

Copiii printului William si ai ducesei Kate, George, Charlotte si Louis, s-au reunit intr-un videoclip pentru a aduce un omagiu emotionant personalului medical, care se confrunta cu criza generata de pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Ce a cerut acum pentru personalul medical

Klaus Iohannis a transmis, intr-o videoconferinta, noi masuri pentru a ingradi raspandirea virusului. Mesajul sefului de stat a vizat personalul medical, care este cel mai expus in aceasta lupta. Klaus Iohannis, noi masuri dupa anuntarea carantinei totale. Cereri pentru personalul medical Stimati manageri de spitale, stiu ca va confruntati cu probleme, iar presiunea pe sistemul .

Curse gratuite pentru personalul medical printr-o aplicatie de taxi si ridesharing

Aplicatia de taxi si ridesharing FREE NOW Clever) a creat o sectiune dedicata personalului medical care lupta impotriva coronavirusului si personalului din institutiile implicate in organizarea si gestionarea starii de urgenta prin care pot comanda curse si se pot deplasa gratuit de la si catre locul de munca in perioada starii de urgenta, in baza legitimatiei de serviciu.

Containere instalate in curtea Spitalului de Infectioase pentru personalul medical

Patru containere au fost instalate in curtea Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Constanta, unde personalul medical se poate odihni.

Testele pentru personalul medical trebuie sa ajunga vineri la Buzau

Presedintele CJ Buzau anunta ca joi ar urma sa ajunga la Buzau o parte dintre materialele de protectie comandate, iar vineri vor ajunge si testele destinate personalului medical.

Gestul facut de Familia Regala Britanica, in plina pandemie de coronavirus. Copiii Ducilor de Cambridge transmit un mesaj cadrelor medicale

Familia Regala Britanica a transmis toata aprecierea pentru cei care lucreaza in sistemul medical si au grija in aceasta perioada de pacientii infectati cu coronavirus.

Nelu Tataru: Personalul medical va avea intaietate la testare. Urmeaza cazuri severe!

Personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a subliniat ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice.

Combinezoane si dezinfectant pentru personalul medical de laSpitalului de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani

Materialele de protectie au fost achizitionate de statul roman prin Oficiul National de Achizitii Centralizate si I.

Raed Arafat: Medicul sau unitatea medicala decid unde pot sa limiteze activitatea pentru a nu expune pacientii si personalul medical (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a explicat marti seara ca medicii vor decide in perioada urmatoare in ce masura vor limita activitatea din unitatile medicale. Asta in co.

DSP Alba incepe testarea pentru COVID-19. Primii vizati: personalul medical de la unitatile de primiri urgente si din spitale

DSP Alba va incepe de vineri, 27 martie 2020, testarea personalului medical din Alba cu ajutorul luniei instalate in cadrul laboratorului din cadrul institutiei.

Un lider sindical din vestul tarii dezvaluie lipsurile cu care se confrunta personalul medical din spitale

Livius Carstea, liderul Sanitas Timis, lanseaza un apel fata de situatia din spitalele timisene. Sindicalistul sustine ca sunt foarte multe unitati medicale care nu au materiale de protectie necesare pentru cadrele medicale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 25 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )