Libnet.ro
UNICEF

17:00

Emotii la US dupa ce Serena Williams a nascut o fetita / Muguruza: O fetita? Sper ca nu va juca tenis

B1 B1,
Emotii la US dupa ce Serena Williams a nascut o fetita / Muguruza: O fetita? Sper ca nu va juca tenis

Jucatoarea de tenis Serenna Williams a nascut o fetita la o clinica din statul american Florida. Williams, in varsta de 35 de ani, al carei partener este Alexis Ohanian, co-fondator Reddit, s-a. continuă pe B1

Serena Williams a nascut o fetita / Mouratoglou: Iti doresc o recuperare rapida, avem mult de munca / Muguruza: O fetita? Sper ca nu va juca tenis

Jucatoarea de tenis Serena Williams a nascut o fetita la o clinica din statul american Florida, scrie BBC News. Williams, 35 de ani, al carei partener este Alexis Ohanian, co-fondator Reddit, se internase de miercuri la St Mary's Medical Center din Palm Beach.

Reactie inedita a jucatoarei de tenis Garbine Muguruza, dupa ce a aflat ca Serena Williams a devenit mama: Sper ca...

Reactie inedita a jucatoarei de tenis Garbine Muguruza la aflarea vestii ca Serena Williams a devenit mamica de fetita. A nascut o fetita? Sper sa nu joace tenis, a glumit Muguruza, potrivit .

Serena Williams e mamica! Cea mai buna jucatoare de tenis din ultimul deceniu are o fetita

Serena Williams, 35 de ani, a dat nastere unei fetite la spitalul St Mary din Palm Beach, Florida, acolo unde a avut rezervat un etaj intreg.

Serena Williams, internata in spital. Jucatoarea de tenis a devenit mama

Jucatoarea de tenis Serena Williams, fosta numar 1 mondial, a devenit mama, ea dand nastere unei fetite, vineri, la Centrul Medical St. Marys din Palm Beach, Florida. Potrivit presei americane,.

Presa: Serena Williams ar fi dat nastere, vineri, unei fetite

Tenismena Serena Williams, fosta numar 1 WTA, ar fi devenit mama, vineri, dand nastere unei fetite la Centrul Medical St. Marys din Palm Beach, Florida, unde era internata, anunta presa americana.

Serena Williams, internata la spital! Jucatoarea de tenis va naste in curand

Jucatoarea de tenis, Serena Williams, este in asteptarea primului sau copil. Marea campioana a fost deja internata la St. Marys Medical Centre, din West Palm Beach, Florida. Castigatoare a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )