Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motivul trist pentru care Robbie Williams a anuntat ca renunta la social media

Adevărul Adevărul,
Motivul trist pentru care Robbie Williams a anuntat ca renunta la social media

Cantaretul britanic Robbie Wiliiams, in varsta de 44 de ani, a decis sa renunte la conturile de pe retelele sociale. El si-a argumentat decizia facand referire la impactul pe care acestea il au asupra sanatatii lui. continuă pe Adevărul

Motivul emotionant pentru care artistul Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Artistul Charles Aznavour, care a murit in noaptea de duminica spre luni la varsta de 94 de ani, a vorbit descpre moartea sa in emisiunea Sept a Huit, pe 16 septembrie. Cea mai mare dintre temerile sale era ca.

Motivul uluitor pentru care trebuie sa iti acoperi oglinzile din casa

Fie ca este vorba de praf, mucegai sau orice alt lucru care compromite curatenia spatiului, tineti cont ca acest lucru afecteaza si psihicul. Exista o serie de lucruri care influenteaza starea de spirit si.

Tom Cruise nu si-a mai vazut fiica de 6 ani! Motivul scandalos pentru care nu mai vrea sa o vada deloc pe Suri!

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Motivul HALUCINANT pentru care Tom Cruise refuza sa isi vada fiica: Nu face parte din....

Are o singura fiica biologica si, cu toate acestea, nu doreste sa aiba nimic de-a face cu ea. Tom Cruise nu a mai vazut-o pe Suri de mai bine de cinci ani. E de notorietate faptul ca Tom Cruise si cea.

Melania Trump a recunoscut ca ii confisca uneoritelefonul presedintelui. Motivul amuzant pentru care face acest lucru

Prima doamna a SUA Melania Trump a dezvaluit sambata ca uneori ii confisca telefonul sotului sau ca sa-l tina departe de Twitter, admitand ca nu intotdeauna este de acord cu ceea ce scrie el in.

Avocatul Elenei Udrea: Sunt evidente motivele pentru care nu poate fi facuta extradarea. Este vorba de protectia copilului care are cetatenie costaricana(VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat joi ca, in opinia sa, exista motive evidente pentru care Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica, subliniind ca potrivit legilor din aceasta tara,.

Anunt trist pentru fanii Paulei Chirila. Vedeta a luptat sa ramana in Ultimul Trib: M-a umilit

Suparata ca a fost trimisa la duel de catre colegii sai, aseara, intr-o noua editie Ultimul Trib, la Antena 1, Paula Chirila si-a adunat toate fortele pentru a castiga lupta si a le demonstra.

HOROSCOP. Cele trei zodii pentru care Luna Nouain Balantaaduce doar fericire. Sunt rasfatatele horoscopului

Luna Noua apare in zodia Balantei pe 9 octombrie. Pentru trei zodii, incepe o perioada plina de fericire si de dorinte implinite. HOROSCOPGEMENI - Daca te-ai simtit pana acum lipsita de inspirati.

Horoscop Octombrie. Cele trei zodii pentru care viata se schimba radical

Luna octombrie a venit cu pasi repezi si odata cu ea au sosit si vestile foarte bune pentru aceste zodii. Trei nativi sunt norocosii zodiacului, care se vor muta in casa noua, in luna.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )