Libnet.ro
UNICEF

17:00

Robbie Williams, cadou inedit din partea sotiei sale: o cultura de marijuana. Unde tine artistul mica plantatie

Adevărul Adevărul,
Robbie Williams, cadou inedit din partea sotiei sale: o cultura de marijuana. Unde tine artistul mica plantatie

Cantaretul britanic Robbie Williams 44 de ani), care a recunoscut in nenumarate randuri ca ii place sa fumeze marijuana, a primit din partea sotiei sale, actrita Ayda Field 38 de ani), drept cadou cu prilejul aniversarii lor, o cultura de marijuana. continuă pe Adevărul

Robbie Williams a primit un cadou inedit de la sotia sa. E incredibil ce i-a cumparat Ayda

Cantaretul britanic Robbie Williams a primit cadou o cultura de marijuana de la sotia sa, actrita americana Ayda Field. Artistul nu a facut un secret din faptul ca ii place sa fumeze marijuana, iar acum.

George Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale

Fostul presedinte american George H. Bush a fost spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, acesta aflandu-se la terapie.

George Bush senior, spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa nmormntarea sotiei sale

Fostul presedinte american, George H. Bush, se afla spitalizat din cauza unei infectii pe care a contractat-o a doua zi dupa inmormantarea sotiei sale, Barbara Bush, anuntaBBC.

Comisia speciala de modificare a legilor securitatii va cere puncte de vedere din partea serviciilor si din partea lui Iohannis. Comisia va fi condusa de deputatul PSD Claudiu Manda

Comisia speciala de modificare a legilor securitatii nationale va solicita puncte de vedere din partea CSAT si a presedintelui Klaus Iohannis, dar si din partea serviciilor de informatii si a grupurilor parlamentare, a declarat marti, la Palatul Parlamentului, deputatul PSD Claudiu Manda.

Comisia speciala de modificare a legilor securitatii va cere puncte de vedere din partea serviciilor si din partea lui Iohannis. Comisia va fi condusa de senatorul PSD Claudiu Manda

Comisia speciala de modificare a legilor securitatii nationale va solicita puncte de vedere din partea CSAT si a presedintelui Klaus Iohannis, dar si din partea serviciilor de informatii si a grupurilor parlamentare, a declarat marti, la Palatul Parlamentului, senatorul PSD Claudiu Manda.

n Olanda ncep testele cu trenuri de marfa semi-autonome ce se deplaseaza cu interventii minime din partea mecanicilor

Olanda incepe in acest an teste cu trenuri de marfa ce se pot deplasa cu interventii minime din partea mecanicilor, tinta fiind ca pe termen mediu aceste trenuri sa se poata deplasa complet singure. Olanda are infrastructura feroviara moderna, dar problema este ca sunt foarte multe trenuri de toate felurile pe reteaua de 7. 000 km. Testele vor fi facute de Alstom si de operatorul ProRail. Informatia este inca o dovada despre cat de mare este deosebirea dintre tarile din vest si Romania, tara unde trenurile de marfa au o viteza medie de 15-20 kmh.

Toti angajatii din Romania trebuie sa stie asta! Cum pot primi despagubiri din partea angajatorilor

Salariatii care au fost victimele hartuirii morale la locul de munca vor putea primi, in baza unei hotarari judecatoresti, daune compensatorii si morale din partea angajatorului, precum si sume de bani pentru.

Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea.

UPDATE Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti: Ideea ca am returnat 900 de locuri pentru ca nu am fost capabili sa le redistribuim este o invitatie din partea ministrului Educatiei sa ncalcam legea. / Valentin Popa: n baza autonomiei univer

Este ilegal ca o universitate sa transfere locurile ramase libere la buget catre studentii aflati pe locurile cu taxa, a declarat rectorul Universitatii din Bucuresti. Afirmatia vine la o zi dupa ce ministrul Valentin Popa a spus ca peste de 900 de locuri bugetate nu sunt folosite de Universitate, dupa ce studentii de pe aceste locuri au abandonat cursurile sau au fost exmatriculati, desi institutia are destui studenti cu taxa care le-ar putea ocupa. in replica, Mircea Dumitru afirma ca este o invitatie din partea domnului ministru la a incalca legea. La cateva ore dupa declaratiile rectorului Universitatii Bucuresti, ministrul Educatiei a precizat ca in baza autonomiei universitare, realocarea locurilor bugetate este legala intre programele de studii ale unei facultati sau intre facultati, indiferent de momentul la care locurile bugetate se disponibilizeaza.

Toate spitalele din judetul Vaslui functioneaza fara autorizatie din partea ISU

Spitalele din Vaslui, Barlad si Husi functioneaza fara autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), au anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, reprezentantii institutiei, relateaza Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )