Libnet.ro
UNICEF

15:15

Robbie Williams devine jurat X Factor pentru 10 milioane de lire?

ADPM ADPM,
Robbie Williams devine jurat X Factor pentru 10 milioane de lire?

Robbie Williams ar putea deveni noul jurat al X Factor Marea Britanie, alaturi de sotia lui. Se vehiculeaza ca amandoi ar urma sa primeasca pentru acest proiect suma colosabila de 10 milioane de lire sterline. Iata pe cine ii vor inlocui. continuă pe ADPM

Robbie Williams SOCHEAZA la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial 2018. Artistul a aratat DEGETUL MIJLOCIU (VIDEO)

Robbie Williams a fost invitat sa cante la ceremonia de deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal2018 din Rusia, urmarita de zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Artistul a facut insa un.

VIDEO Robbie Williams a salutat lumea cu degetul mijlociu la World Cup

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal a avut loc joi, 14 iunie, la Moscova, iar Robbie Williams a transmis un mesaj interesant.

Robbie Williams a deschis Cupa Mondiala la fotbal. Putin a tinut un discurs inaintea primei partide

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale a tinut doar 15-20 de minute si l-a avut in prim-plan pe artistul englez Robbie Williams.

Robbie Williams va canta la ceremonia de deschidere

Celebrul muzician britanic Robbie Williams a anuntat ca va canta la Moscova inaintea primului meci de la Cupa Mondiala 2018.

Cum au scapat autorii Jafului secolului de inchisoare dupa ce au furat o masina blindata care tranporta 10 milioane de lei

Petru Nica, angajat al CPI Security, impreuna cu complicii Gabriel Velescu si Aurelian Paven, au reusit sa fure in 2004 o blindata incarcata cu 10 milioane de lei. Pentru faptele lor, acestia au primit cate patru ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce in prima instanta se alesesera cu cate 14 ani de detentie.

Cum au scapat autorii Jafului secolului de inchisoare dupa ce au furat o masina blindata care transporta 10 milioane de lei

Petru Nica, angajat al CPI Security, impreuna cu complicii Gabriel Velescu si Aurelian Paven, a reusit sa fure in 2004 o blindata incarcata cu 10 milioane de lei. Pentru faptele lor, cei trei au primit cate patru ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce in prima instanta se alesesera cu cate 14 ani de detentie.

Robbie Williams, gest controversatla ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale - VIDEO

Robbie Williamsa cantat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Rusia, alaturi de sopranaAida Garifullina. Artistul britanic a deschis show-ul cu celebra melodie Let me entertain you, apoi a co.

Sa inceapa show-ul: Robbie Williams si o soprana rusa canta in festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale

Robbie Wiliams si o soprana rusa vor canta in festivitata de deschidere a Cupei Mondiale. Competitia debuteaza azi cu meciul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18.

Robbie Williams si o soprana rusa canta in deschiderea Mondialului din Rusia. Programul primelor meciuri din grupa

Robbie Wiliams si o soprana rusa vor canta in festivitata de deschidere a Cupei Mondiale. Competitia debuteaza azi cu meciul dintre Rusia si Arabia Saudita, care se disputa de la ora 18.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )