Libnet.ro
UNICEF

07:15

Robbie Williams a dezvaluit motivul pentru care a fost internat la terapie intensiva in urma cu doua luni VIDEO

Adevărul Adevărul,
Robbie Williams a dezvaluit motivul pentru care a fost internat la terapie intensiva in urma cu doua luni VIDEO

Robbie Williams 43 de ani) a dezvaluit ca doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrala in luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o saptamana la terapie intensiva si a fost nevoit sa anuleze trei concerte pe care ar fi trebuit sa le sustina in Rusia, in cadrul turneului The Heavy Entertainment Show, informeaza huffingtonpost. co. uk. continuă pe Adevărul

Robbie Williams a dezvaluit motivul pentru care a fost internat la terapie intensiva in urma cu doua luni

Robbie Williams a dezvaluit ca doctorii i-au descoperit o anomalie cerebrala in luna septembrie, motiv pentru care a fost internat timp de o saptamana la terapie intensiva si a fost nevoit sa anuleze.

Oana Roman a avut momente foarte grele in viata. Motivul pentru care a mers ani buni la psihiatru

Oana Roman a mers ani buni la psihiatru pentru a depasit unele momente grele din viata sa. Eu am facut terapie la psihiatru ani de zile. E un lucru pe care nu l-am ascuns niciodata. in Romania.

Paula Chirila, detalii nestiute despre DIVORT! Motivul pentru care a pus capat casniciei! (FOTO)

Paula Chirila dezvaluie detalii despre divortul de Marius Aciu. Mariajul de 12 ani al celor doi a luat sfarsit luna aceasta. intr-o emisiune, Paula a declarat ca inca il iubeste pe.

De zeci de ani isi tine fiul mort in casa. Motivul pentru care nu si-a ingropat copilul

Tsiuri Kvaratskhelia, o femeie din satul Bashi, Georgia, a socat o lume intreaga. Aceasta isi tine fiul mort intr-un sicriu in casa. Baiatul batranei a murit la varsta de.

Motivul pentru care a fost suspendat protestul transportatorilor: Uber va disparea in 7 zile

Presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) din Regiunea Nord-Est, Mircea Manolache, a explicat de ce protestul anuntat pentru 13 miercuri nu a mai avut loc.

Declaratia pentru care Cristian Pomohaci este anchetat: Declar pe propria raspundere ca...

Declaratia pentru care Cristian Pomohaci este anchetat si pe care a incalcat-o in nenumarate randuri a fost scrisa in anul 2013. Acesta nu avea voie sa cante, dar nici sa organizez.

USR: Se doreste modificarea infractiunii de marturie mincinoasa, pentru care e cercetat Tariceanu/ Datele informatice din dosarul lui Dragnea nu ar mai putea fi folosite, nici inregistrarea cu crima odioasa de la metrou

Parlamentarii USR din comisia speciala pentru legile din sfera justitiei au avertizat joi cu privire la urmarile pe care le-ar avea modificarile la Codul de procedura penala si Codul penal propuse de cei de la PSD, ALDE si UDMR, una dintre acestea fiind, potrivit acestora, faptul ca nu s-ar mai putea folosi ca probe datele informatice care privesc dosarul lui Liviu Dragnea, si nici inregistrarea cu crima de la metroul din Dristor de pe camerele de supraveghere. Acestia au semnalat si faptul ca se propune modificarea infractiunii de marturie mincinoasa, pentru care este cercetat Calin Popescu-Tariceanu.

Sunt o povara, m-am saturat de tot! Motivul socant pentru care aceasta tanara s-a sinucis

Faye Haward, iubita fotbalistului Billy O`Brien, a decis sa-si puna capat zilelor. Tanara avea doar 23 de ani si nu a putut depasi, pe fond psihic, problema medicala de care suferea, potrivit.

Motivul mai putin cunoscut pentru care bradul de Craciun trebuie stropit cu agheazma. Iata ce nu trebuie sa lipseasca din el ca sa ai parte de bani in 2018

Natural sau artificial, bradul de Craciun nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui. Nu doar pentru faptul ca batranul Mos Craciun vine negresit in noaptea de Ajun si lasa cadourile pentru toata familia sub el, ci si.

SOC! Ce le-a spus anchetatorilor CRIMINALA de la metrou politistilor, la AUDIERI! Ipotezele HALUCINANTE pentru care a comis crima

Femeia suspectata ca a ucis o tanara de 25 de ani, aruncand-o in fata metroului la statia Dristor, a fost retinuta pentru 24 de ore. in timpul audierilor, aceasta a fost incoerenta, iar.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )