Libnet.ro
UNICEF

15:32

Robbie Williams, gestul controversat de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

ADPM ADPM,
Robbie Williams, gestul controversat de la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 a fost lansat oficial printr-o ceremonie grandioasa, organizata la Moscova, in cadrul careia a cantat Robbie Williams. Iata ce recital a sustinut si cat de controversat a fost. continuă pe ADPM

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, in presa locala

Pe 14 iunie in Federatia Rusa incepe cel mai important eveniment sportiv al anului - Campionatul Mondial de Fotbal, aflat la cea de-a 21-a editie.

Campionatul Mondial de Fotbal: Statul Islamic ameninta Rusia cu un atac cum nu s-a mai vazut in istorie

Invinsa in Irak si puternic lovita in Siria, organizatia jihadista Statul Islamic il ameninta pe presedintele rus Vladimir Putin cu un atac in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, gazduit de Rusia in perioada 14 iunie - 15 iulie.

VIDEO Cu ce am ramas dupa prima zi de la Campionatul Mondial

Festivitatea de deschidere a fost marcat de recitalul Robbie Williams si gestul sau controbversat, cu degetul mijlociu. Iar meciul de deschidere a aratat o noua fata a nationalei Rusuiei.

Robbie Williams, gest controversatla ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale - VIDEO

Robbie Williamsa cantat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Rusia, alaturi de sopranaAida Garifullina. Artistul britanic a deschis show-ul cu celebra melodie Let me entertain you, apoi a co.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Rusia - Arabia Saudita, meciul de deschidere al turneului final

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia. Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal va fi gazduita de Rusia cu incepere de joi si pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Campionatul Mondial de Fotbal Rusia.

evoMAG: Campionatul Mondial de Fotbal creste vanzarile de televizoare cu peste 30%

EvoMAG estimeaza o crestere de peste 30% a vanzarilor de televizoare in perioada mai-iulie, generata, in primul rand, de interesul crescut al romanilor pentru vizionarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Cresterea categoriei TV de pe.

Ce vom face

Ziarul BURSA va ofera, incepand de astazi si pana pe 16 iulie, toate informatiile relevante legate de Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Analize, comentarii, scorurile, clasamentele vor fi prezente pe site-ul dedicat turneului la aceasta adresa: http://www. bursa. ro/cm-2018/.

Fox isi cere scuze pentru gestul obscen facut de Robbie Williams in deschiderea FIFA 2018: Nu stiam ca se va intampla asta FOTO

Compania de televiziune americana Fox, care a difuzat ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, si-a cerut scuze dupa ce Robbie Williams a facut un gest obscen la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, aratand degetul mijlociu catre camera de filmat in timpul transmisiunii in direct.

Robbie Williams SOCHEAZA la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial 2018. Artistul a aratat DEGETUL MIJLOCIU (VIDEO)

Robbie Williams a fost invitat sa cante la ceremonia de deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal2018 din Rusia, urmarita de zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Artistul a facut insa un.

Robbie Williams a deschis Cupa Mondiala la fotbal. Putin a tinut un discurs inaintea primei partide

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale a tinut doar 15-20 de minute si l-a avut in prim-plan pe artistul englez Robbie Williams.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )