Libnet.ro
UNICEF

13:30

Robbie Williams si sotia lui au devenit parinti pentru a treia oara, cu ajutorul unei mame surogat FOTO

Adevărul Adevărul,
Robbie Williams si sotia lui au devenit parinti pentru a treia oara, cu ajutorul unei mame surogat FOTO

Robbie Williams si Ayda Field au anuntat, vineri, venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, o fetita care a fost nascut de o mama surogat. continuă pe Adevărul

Robbie Williams si sotia lui au devenit parinti. A fost o cale foarte lunga si dificila pentru a ajunge aici

Robbie Williams si sotia lui, Ayda Field, au devenit parintii unei fetite. Artistul a impartasit bucuria si cu fanii sai de pe retelele sociale. Sotia acestuia, Ayda Field, jurata in cadr.

inca o vedeta a devenit MAMA pentru prima oara! Toata lumea se intreaba cine este TATAL

Camelia Potec a devenit mamica pentru prima oara. Sportiva a nascut, marti, o fetita sanatoasa, care a primit nota maxima din partea medicilor. Anuntul a fost facut de Roxana Ciuhulescu, pe contrul personal.

Volumul de creante negarantate disponibile spre vnzare a scazut la jumatate n 2018, dar valoarea medie per creanta s-a dublat/ 2018 a devenit neprofitabil pentru vnzarile acestor portofolii

Volumul de creante negarantate disponibile in piata spre vanzare a scazut cu circa 55% in lunile ianuarie august 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in vreme ce valoarea lor a scazut cu doar 35%, arata un studiu al Debt Collection Agency DCA). in perioada analizata se constata, de asemenea, o scadere a numarului total de licitatii cu circa 20%, precum si o dublare a valorii medii a creantelor negarantate de la 850 Euro in 2017 la 1. 700 Euro in 2018. Variatiunile foarte mari de la un an la altul demonstreaza ca in 2018 a devenit neprofitabil pentru creditori sa-si vanda portofoliile de creante. Aceasta este o consecinta a modificarii la inceput de an a Codului Fiscal, potrivit careia un creditor nu poate inregistra ca pierdere mai mult de 30% din portofoliul sau de credite neperformante, restul fiind inregistrat ca venit.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )