Libnet.ro
UNICEF

11:30

Salopeta sport ce a scandalizat tenisul! Serena Williams a primit interdictie

ADPM ADPM,
Salopeta sport ce a scandalizat tenisul! Serena Williams a primit interdictie

Serena Williams a purtat pe terenul de tenis o salopeta cat-woman care nu era in ton cu echipamentele sportivilor, iar organizatorii turneului French Open i-au interzis accesul, desi acea salopeta i-a salvat viata. continuă pe ADPM

Serena Williams, criticatapentru echipamentul purtat la Roland Garros.Ce i s-a interzis tenismenei

Cand Serena Williams s-a intors la tenis, dupa ce a nascut, a facut-o imbracata intr-un costum de pisica catsuit) care i-a evidentiat toate formele. Pe Instagram, Serena Williams a dedicat acest.

VIDEO US Open: Serena Williams, calificare lejera n turul doi (6-4, 6-0 cu Magda Linette) / Rezultatele zilei

Serena Williams s-a calificat in turul doi de la US Open dupa ce a cedat doar patru game-uri 6-4, 6-0) in meciul cu poloneza Magda Linette. Locul 26 in lume, Serena a practicat un joc agresiv, spre deliciul publicului de pe Arthur Ashe. Merg mai departe si favoritele Garbine Muguruza, Venus Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Serena Williams, REACTIE HALUCINANTA dupa ce a fost intrebata de retragere: Acesta este startul unei noi cariere pentru mine!

Aflata la finalul carierei, Serena Williams a oferit un raspuns halucinant cand, inainte de startul US Opens, a fost intrebata se gandeste la retragere, in conditiile in care se indreapta cu pasi mari spre.

George Simion a primit interdictie de a intra in Moldova: A demonstrat un comportament agresiv si inadecvat

Activistul George Simion a primit interdictie de a intra pe teritoriul Republicii Moldova marti, 28 august, pentru ca ar fi demonstrat un comportament agresiv, inadecvat si a refuzat sa respecte procedurile legale de trecere a frontierei de stat.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )