Libnet.ro
UNICEF

23:00

Topul celor mai bine imbracate vedete in 2018. Ce loc ocupa Meghan Markle

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bine imbracate vedete in 2018. Ce loc ocupa Meghan Markle

A aparut clasamentul cu starurile desemnate cel mai bine imbracate in anul 2018. Ducesa Meghan Markle 37 de ani) se afla in top, alaturi de cantareata Beyonce 37 de ani), tenismena Serena Williams 37 de ani) si vedeta TV Kim Kardashian 38 de ani). continuă pe Adevărul

Topul celor mai puternice armate din lume. Pe ce loc se afla Romania

Statele Unite ale Americii raman pe primul loc in topul celor mai puternice armate ale lumii, urmate fiind de Rusia si China, potrivit studiului companiei internationale Global Firepower pentru anul 2018, ce a fost dat recent publicitatii.

Povestea lucrurilor de Kestutis Kasparavicius, in topul celor mai vandute carti de copii la Gaudeamus

Cea mai vesela colectie de carti a Editurii Vremea, Mic dar sic, se imbogateste la acest sfarsit de an cu un titlu extrem de hazliu si pe placul copiilor: Povestea lucrurilor de Kestius Kasparavicius, titlu care s-a aflat pe primul loc in topul vanzarilor editurii de la Gaudeamus.

Romnii, ultimii n UE la cumparaturile de pe internet. Ce se vinde mai bine online la noi

Comertul online reprezinta o piata inca slab dezvoltata in Romania: mai putin de un sfert dintre romanii care intra pe internet cumpara de la magazinele online, potrivit celor mai recente date disponibile, emise luni de Biroul european de statistica Eurostat. Poate fi si o veste buna: piata romaneasca e-commerce mai are loc de crestere, deci sanse pentru noi afaceri.

Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Am fost pentru Freddie bucatar-sef, spalator de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu. si matusa intelegatoare din momentele sale de agonie, scrie Peter Freestone. Am calatorit cu el in toata lumea, am fost alaturi de el pe culmi, dar si in cele mai negre momente. I-am fost bodyguard si, la finalul vietii, am fost una din infirmierele lui. - Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury in ultimii 12 ani ai vietii artistului. Comanda cartea la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Secretul nutritiei, dezvaluit de un medic: Alimentele care potolesc cel mai bine foamea

De oriunde ar proveni proteinele este bine sa le consumam in portii mici si regulate si nu dintr-o data in cadrul unei singure mese, spune medicul Angela Catic, profesor asistent de medicina interna la Baylor.

Ele sunt cele mai puternice INFLUENCERE din MODA in 2018! Lady GaGa este pe ULTIMUL loc! Te asteptai la ACEASTA castigatoare?

Admirata pentru eleganta sa, Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ocupa abia locul 3 in topul celor mai puternici influenceri din moda in 2018. Topul Lyst este bazat pe impactul avut de tinutele purtate de.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 NOIEMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de emitenti cu o lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 14 - 21 noiembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar cincisprezece dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor. Practic, topul randamentelor de la BVB este condus de titlurile Electromagnetica ELMA), al caror pret a inregistrat un avans de 9,63%, in raport cu moneda euro.

Dani Mocanu, dezvaluiri INCENDIARE despre viata lui AMOROASA: Daca sunt mai multe femei, e si mai bine

Cantaretul de manele Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din acest gen muzical, dar totodata, este si un burlac ravnit. Dani Mocanu nu are, deocamdata, o iubita, fiindca vrea sa se co.

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )