Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ducesele Kate si Meghan au aplaudat-o in picioare pe Simona Halep, castigatoarea de la Wimbledon VIDEO

Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle au participat la finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si americanca Serena Williams, incheiata cu victoria romancei. Cele doua membre ale familiei regale britanice au reusit sa atraga atentia in momentul in care si-au facut aparitia. continuă pe Adevărul

VIDEO Ducesa Kate a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep: ce i-a transmis campioanei de la Wimbledon

Ducesa Kate Middleton a tinut sa o felicite personal pe Simona Halep, care a scris istorie castigand turneul de la Wimbledon.

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

VIDEO Loviturile zilei la Wimbledon: Simona Halep, prezenta cu doua executii

Site-ul oficial de la Wimbledon a realizat un montaj al celor mai spectaculoase lovituri care au avut loc in ziua a zecea de intreceri, iar Simona Halep calificata in finala de la All England Club) este prezenta cu doua executii care au ridicat publicul in picioare.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )