Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ducesele Meghan si Kate vor participa la finala de la Wimbledon dintre Simona si Serena. Ce a spus Halep inainte de anuntul oficial al familiei regale

Adevărul Adevărul,
Ducesele Meghan si Kate vor participa la finala de la Wimbledon dintre Simona si Serena. Ce a spus Halep inainte de anuntul oficial al familiei regale

Finala de la Wimbledon dintre Simona Halep si Serena Williams va avea spectatori de seama, Palatul Buckingham confirmand ca Ducesele Kate Middleton si Meghan Markle vor urmari partida din boxa regala. continuă pe Adevărul

Wimbledon: Ducesele de Cambridge si Sussex vor asista la finala dintre Simona Halep si Serena Williams

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, vor asista, sambata, la finala feminina a turneului de la Wimbledon, dintre Simona Halep si Serena Williams, informeaza independent. co. uk.

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

Avem finala de la Wimbledon: Meciul Nadal - Federer s-a incheiat dupa un duel epic, decis in patru seturi!

Finala feminina dintre Simona Halep 7 WTA) si Serena Williams 10 WTA) e programata pentru sambata ora 16. 00, Eurosport), iar baietii isi vor disputa trofeul, duminica, de la aceeasi ora.

Cum l-a surprins Serena pe Cahill. Ce spune fostul antrenor al Simonei despre sansele romancei in finala la Wimbledon

Fostul antrenor al Simonei Halep. Darren Cahill a vorbit despre marea finala de la Wimbledon, dintre romanca si Serena Williams.

Reactii dupa victoria superba a Simonei Halep. Pe cine ar trebui sa intalnesca in finala Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. Halep.

Peste 300 de artisti din 8 tari vor participa la Festivalul International de Folclor de la Galati. incepe pe 11 iulie

Evenimentul care se intinde pe patru zile este organizat de Centrul Cultural Dunarea de Jos si a ajuns la a XIV-a editie. Concertele se vor desfasura in Gradina Publica, seara de seara, incepand cu ora 19,00.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )