Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep, felicitata de Kate Middleton dupa ce a castigat Wimbledon

ADPM ADPM,
Simona Halep, felicitata de Kate Middleton dupa ce a castigat Wimbledon

Simona Halep si-a implinit doua visuri sambata: a castigat finala Wimbledon si a intalnit-o pe Kate Middleton, care a felicitat-o pentru victorie. continuă pe ADPM

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

Ce este clubul exclusiv in care a intrat Simona Halep dupa ce a castigat la Wimbledon. All England Club are doar 566 de membrii in intreaga lume

Simona Halep27 ani, 7 WTA) a castigat, sambata, finala feminina de la Wimbledon, cu Serena Williams37 ani, 10 WTA), scor 6-2,6-2. Victoria a reprezentat si titlul de regina tenisului moondial, dar si accederea constantencei in exclusivistul All England Club, care are doar 556 de membrii in intreaba lume. Ce este clubul exclusivist in care a .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

BREAKING NEWS. Simona Halep, regina la WIMBLEDON!

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, dupa ce a scris istorie pe iarba de la All England Cl.

LOVITURA FINANCIARA data de Simona Halep: Cati BANI va incasa romanca pentru triumful de la Wimbledon

Simona Halep este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata, in finala, pe legendara Serena Williams.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )