Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA CEVA?! Anca Serea mai are putin si naste, dar s-a urcat la VOLAN dupa ce I-A TRAS BINE DE TOT CU VINUL! Si Adi Sana A CONSUMAT ALCOOL (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
ASA CEVA?! Anca Serea mai are putin si naste, dar s-a urcat la VOLAN dupa ce I-A TRAS BINE DE TOT CU VINUL! Si Adi Sana A CONSUMAT ALCOOL (FOTO, VIDEO)

Desi mai are mai putin de-o luna pana cand va naste, Anca Serea a fost surprinsa de paparazzii la volan, dupa ce consumase alcool. continuă pe B1

Anca Serea I-A iNNEBUNIT pe barbati! Detalii PICANTE despre cum face AMOR in timpul sarcinii: Adi Sina a ramas INTERZIS cand a aflat ca a dezvaluit chiar...

Anca Serea va mai aduce inca un copil pe lume in mai putin de o luna, dar cu toate acestea ramane inca o persoana foarte activa. AU APARUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT Pe.

Fanii romani au schimbat tactica, dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup. Organizatorii nu au mai vazut asa ceva

Fanii romani au schimbat tactica dupa ce Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup si i-au impresionat pe organizatorii turneului. Suporterii si-au indreptat atentia catre Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana, pe care au sustinut-o in finala castigata impotriva Serenei Williams, dupa ce americanca a abandonat in primul set. Dupa retragerea Simonei Halep .

Klaus Iohannis, despre 10 august: Trebuie sa vedem cine a dat comanda politica la asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis, prezent, sambata, in Piata Universitatii, la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale la alegerile prezidentiale, a afirmat ca are nevoie de un.

DIETA. Alimentele interzise in dieta. Sigur nu te asteptai la asa ceva. Mencinicopschi: Asta e ceea ce te imbolnaveste

Gheorghe Mencinicopschi a vorbit despre alimentele care ar fi interzise in dieta. Medicul a demontat cel mai cunoscut mit. Majoritatea medicilor spun: Nu mancati alimente grase cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )