Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! DA, E ADEVARAT!

B1 B1,
Dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! DA, E ADEVARAT!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca. continuă pe B1

il mai tineti minte pe fratele Andreei Antonescu? Transformarea radicala a lui Razvan Antonescu, dupa 15 ani

Fratele Andreei Antonescu a facut parte din trupa Giglio, dar a renuntat de mult la showbiz. Razvan Antonescu este acum un barbat in toata firea. Cum arata, dupa 15 ani de cand a plecat din lumina reflectoarelor? il mai tineti minte pe fratele Andreei Antonescu? Pe vremea cand sora lui, Andreea Antonescu, facea parte din .

Mister in jurul unui accident rutier produs in Alba in urma cu 10 ani. Una dintre victime nu a fost, inca, identificata

Un accident rutier produs in urma cu 10 ani, soldat cu decesul a doua persoane, nu a fost rezolvat integral pana acum. Politistii au reusit sa identifice doar una dintre cele doua persoane care au murit carbonizate in accident.

Copil de 10 ani surprins de politisti in timp ce conducea un tractor cu remorca neinmatriculat pe drumurile publice

Surpriza pentru politistii de la Rutiera. Acestia au constatat, in urma unui control de rutina in trafic, ca un copil de 10 ani conducea un ansamblu de vehicule, compus dintr-un tractor si o remorca, pe raza unei localitati din judetul Braila.

Proiect: inchisoare de pana la 10 ani pentru promovarea de doctrine antitiganiste

Mai multi deputati PSD si minoritati au depus, in Parlament, un proiect legislativ care prevede stabilirea unor masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, mai exact pedepse cu inchisoarea de la 3 luni la 10 ani. a.

Copil roman de 10 ani, atacat cu cutitul de un asiatic in Italia. Baiatul isi poate pierde mana

Un copil roman in varsta de doar 10 ani, care locuieste cu parintii lui in orasul italian Castiglione delle Stiviere, din provincia Mantova, a fost atacat cu un cutit de un asiatic. Incidentul a avut loc.

Doctorita din Oradea, acuzata ca si-a omorat bebelusul de doar o luna. Cum a fost descoperita fapta abia dupa patru ani

O doctorita din Bihor este acuzata ca si-a ucis bebelusul de numai o luna si l-a ingropat in curtea bunicilor, fapta fiind descoperita abia dupa patru ani, cand femeia a vrut sa se casatoreasca, iar la starea civila i s-a cerut certificatul de nastere al copilului, scrie bihon. ro.

SONDAJ Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global cred ca locurile lor de munca dispar in 10 ani

Mai mult de jumatate din angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare si cred ca locurile lor de munca vor fi schimbate semnificativ sau vor disparea in urmatorii zece ani, potrivit sondajului PwC Upskilling Hopes and Fears. Totodata, angajatii considera ca actualii angajatori ar trebui sa-i ajute sa dobandeasca noi abilitati digitale.

Proiect: inchisoare de pana la 10 ani pentru promovarea de doctrine antitiganiste

Mai multi deputati PSD si minoritati au depus, in Parlament, un proiect legislativ care prevede stabilirea unor masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, mai exact pedepse cu inchisoarea de la 3 luni la 10 ani, noteaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )