Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa 10 ani de CASNICIE, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS!

B1 B1,
Dupa 10 ani de CASNICIE, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca. continuă pe B1

Caru`cu vedete: Cantareata care are peste 10.000 de perechi de pantofi; Whats Up divorteaza dupa 3 ani de casnicie; Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au divortat

Laurette vinde tot si pleaca in America. Ar putea fi ultima vara in Romania pentru Laurette. Lidia Buble, in lacrimi. Ce dezvaluiri a facut sotia lui Razvan Simion.

Divort in showbiz! Whats Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

Desi relatia dintre Whats Up si Simina a fost intotdeauna bazata pe dragoste cu nabadai, nimeni nu se astepta la divort. Iata insa ca separarea a fost anunta ieri chiar de artist, pe paginile lui de pe retelele de socializare.

E oficial: Ce se intampla cu BANII romanilor. INS tocmai a facut anuntul!

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a crescut in iulie pana la 4,12%, dupa ce scazuse in iunie la 3,84%, in conditiile in care combustibilii s-au scumpit cu.

VIDEO S-a intors acasa dupa patru ani: cum a devenit un papagal poliglot

Papagalii se numara printre singurele vietati care stiu sa vorbeasca la fel ca oamenii. Chiar si daca invata doar cateva cuvinte, ei sunt foarte comunicativi. Nigel este un papagal gri african. Povestea lui a facut inconjurul lumii dupa ce a reusit sa se reuneasca cu fostul sau proprietar dupa patru ani in care fost dat .

Filipine: Un baiat de 10 ani ucis de un crocodil

Un baiat de 10 ani a murit dupa ce a fost atacat de un crocodil in timp ce traversa cu barca un rau .

Motivul neintelegerilor privind Lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva: Autoritatile cer garantie la lucrari de 10 ani in loc de patru Cuc: Compania spaniola santajeaza

Autoritatile de la Transporturi cer constructorului spaniol Comsa al Lotului 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva sa ofere o garantie a lucrarilor de 10 ani, in loc de patru cat e stipulat in contractul initial. Lotul se putea deschide, dar ambitia acestui constructor de a nu prelungi perioada de garantie) si practic de a aplica un santaj, a declarat ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Acesta a precizat insa ca autostrada Lugoj-Deva ar putea fi deschisa traficului, iar problemele de executie indentificate pana in prezent ar putea fi remediate si dupa deschiderea circulatiei.

Ucigasul Mihaelei Runceanu si-a refacut viata, la 10 ani de la eliberare. Cum a scapat atat de usor

Ucigasul Mihaelei Runceanu este foarte bine, in libertate, dupa crima pe care a infaptuit-o si a adus doliu in lumea muzicii de odinioara. Daniel Cosmin Stefanescu se bucura acum de peisajele frumoase ale Londrei, dupa ce in trecut a omorat-o cu brutaliatate pe una dintre cele mai ravnite artiste ale Romaniei. Cosmin Daniel Stefanescu, calaul .

Cum arata fetele de la Exotic, dupa 19 ani. Andreea Banica e o familista convinsa. Ce fac Claudia si Julia

Au trecut aproape doua decenii, de la desfiintarea Exotic, iar in tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, si-au continuat drumul in lumea artistica. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu continua sa fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mandri cu .

Cum arata viata lui Petre Daea: Ma trezesc la 5. Plec cu GAMELA la mine si nu beau cafea. Concediul NU imi prinde bine. Am fost dupa doi ani si AM AVUT PROBLEME DE SANATATE

Controversatul ministru Petre Daea a facut dezvaluiri inedite din viata sa. Seful Agriculturii romanesti spune ca isi incepe programul foarte devreme, nu bea niciodata cafea, are acelasi ritual al.

Despartire SOC in muzica romanesca: Celebrul cantaret, lasat cu ochii in soare de focoasa blondina, dupa 9 ani de relatie. Motivul separarii este INCREDIBIL (FOTO)

Despartirea anului in showbiz. Dupa noua ani de relatie si trei de mariaj, si-au spus adio. Cunoscutul cantaret Whats Up si sotia sa Simina au confirmat despartirea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )